Önadózó előfizetési információk

Forrás: Önadózó

Címkék: Önadózó előfizetés 2014


Az Önadózó újság 2014. évi előfizetési számláját október 28-án postáztuk, legkésőbb ezen a héten meg kell kapnia. Kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, ha a számlát e hét második felében sem kapná meg. Ez az a számla egyébként, amely alapján a mérlegképes könyvelők 2 kreditet számolhatnak el. Az Önadózó Fórum tagságért is jár további 2 kredit - ehhez, illetve az igazolás kiadásához az alábbi tájékoztatóban olvashatók szerint kérjük a szükséges adatok megadását. Könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő előfizetőinknek is van személyre szabott ajánlatunk: a Penta Unió 20 % kedvezményt biztosít az Önadózó újság előfizetőinek a kreditpontos Adóegyetem 2014 konferenciáin.

Előfizetőink 2014. évben változatlan - 21.420,-Ft/év - áron juthatnak hozzá az Önadózó újsághoz és bővülő szolgáltatásaihoz. A számla kisérőlevelében tájékoztatást adtunk a 2014-es előfizetői szolgáltatásokról.

Az alábbiakban tájékoztatást adunk az Önadózó Fórumba (www.onadozo.hu) történő regisztráció módjáról. Az Önadózó Fórum egy szakmai konzultációs szolgáltatásunk, amelynek keretében előfizetőink szakmai kérdéseket tehetnek fel ÁFA - TAO - SZJA - EGYÉB ADÓK - ART - SZÁMVITEL - MUNKAJOG témakörökben.

Ezt a szolgáltatásunkat minden előfizetőnk igénybe veheti  (!) - ugyanakkor a mérlegképes könyvelők még további 2 kreditet is igénybe vehetnek utána (az Önadózó előfizetésért járó 2 krediten túl)  - figyelemmel arra, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium az ÖNADÓZÓ FÓRUMOT szakmai szerveződésnek ismerte el.

Az ÖNADÓZÓ FÓRUM tagágról igazolást adunk ki, amellyel 2 kredit beszámítható a mérlegképes könyvelők továbbképzési kötelezettségébe.

Az igazolás kiadásához a mérlegképes könyvelőknek személyesen is regisztrálni kell a www.onadozo.hu oldalon - ennek módjáról szól majd a lentebbi tájékoztatás.

Ugyanakkor minden előfizetőnknek - tehát nem csak a mérlegképes könyvelőknek - hanem mindenki más előfizetőnknek is javasoljuk a személyes regisztrációt, illetve a munkatársak regisztrációját - mert így ők az előfizető jogán saját belépési adataikkal vehetik igénybe az Önadózó előfizetési szolgáltatásokat.

Könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő előfizetőinknek is van személyre szabott ajánlatunk: a Penta Unió 20 % kedvezményt biztosít az Önadózó újság előfizetőinek a kreditpontos Adóegyetem 2014 konferenciáin. Erről bővebben is olvashatnak honlapunkon.  

Az előbbiekben tájékoztatást adtunk az Önadózó Fórum szolgáltatás mibenlétéről, a vele járó előnyökről. Itt leírjuk, hogy miként kell létrehozni az Alkalamzotti fiókokat.

Azért hívjuk alkalmazotti fióknak, mert az előfizető, a kapcsolattartó a www.onadozo.hu oldalon önálló belépési jogosultságot adhat munkatársainak, alkalmazottainak, akik így a saját belépési azonosítóikkal használhatják az oldalt, egyben megadhatják személyes adataikat, amelyekre az Önadózó Fórum tagsági, illetve a jövőben tervezett képzési igazolások kiadása miatt van szükség.

Reményeink szerint ez a fejlesztés praktikusabbé teszi az oldal használatát, jobban kielégíti a több szakembert is foglalkoztató előfizetőink igényeit.

Az előfizető, aki eddig is használta az oldalt, most tekintse magát alkalmazottnak akkor is, ha ő a vezetője, vagy a tulajdonosa az előfizető vállalkozásnak - azaz tehát  önmagára is hozza létre létre az alkalmazotti fiókot, így tudja a személyes adatait megadni a képzési igazolások kiadásához.

Tehát a lépések pontokba szedve a következők:

1. Ellenőrizze le, hogy regisztrált-e már a www.onadozo.hu oldalon. Ha nem, itt teheti meg: http://www.onadozo.hu/regisztracio

2. Ha már van érvényes regisztrációja, lépjen be a szoksásos azonosítója és a jelszava megadásával itt: http://www.onadozo.hu/belepes Ha az azonosítók bármilyen okból nem állnak rendelkezésére, írjon e-mailt a info@onadozo.hu címre és segítünk.

3. Belépés után ellenőrizze le, hogy az Önadózó Fiókja milyen státuszt jelöl. Ha az Önadózó Fiók Státusz rovatában nem az „Önadózó előfizető” megnevezés szerepel, akkor aktualizálni kell a fiókot, e célból írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre, és azonnal megoldjuk a problémát.

4. Ha a belépés után az Önadózó Fiókja előfizetői státuszt jelöl, akkor a következő lépésben ellenőrizze fiókja típusát.

5. Ha Ön magánszemélyként (nem egyéni vállalkozóként) fizet elő, akkor az Önadózó Fiók tipus rovatában - a képernyő jobb oldalán fent - a Magánszemély megnevezésnek kell szerepelnie. A fióktipust a Saját adatok módosítása menü Fiók típusa rovatában tudja beállítani, illetve átállítani gazdálkodó szervezetre. Az egyéni vállalkozót nem magánszemélyként, hanem gazdálkodó szervezetként kezeljük - alkalmazottja lehet -  tehát ha Ön egyéni vállalkozó és alkalmazottja is van, akkor ne a Magánszemély, hanem a Gazdálkodó szervezet fióktipust válassza. Magánszemély fióktípusban is megadhat eltérő számlázási címet. Magánszemély előfizetőként az Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása menüben tudja megadni személyes adatait, amelyek az Önadózó Fórum tagsági igazolás kiadásához szükségesek. Magánszemélyként értelemszerűen nem lehetnek alkalmazottai, ezért Alaklamzotti fiókot sem tud létrehozni. Ha később céges előfizetésre váltana, a fiók tipusát át tudja állítani gazdálkodó szervezetre, amelynél lehetséges az alkalmazotti fiókok megadása.

6. Ha Ön cég, egyéni vállalkozó, intézmény nevében fizet elő, akkor az Önadózó fiók Fióktipus rovatában – képernyő jobb oldalán fent – a Gazdálkodó szervezet megnevezésnek kell szerepelnie. A Saját adatok módosítása menűben tudja a fióktipust beállítani, illetve átállítani.

7. Ha Ön az előfizető cég, intézmény vezetője - és eddig is használta az oldalt - az Alkalmazotti fiókot önmagára is hozza létre, itt tudja a személyes adatait megadni.

8. Az előfizető gazdálkodó szervezet alkalmazásában álló munkatársak az Alkalmazotti fiók létrehozásával szerezhetnek önálló belépési jogosultságot az oldalra, és itt adhatják meg személyes adataikat. Az előfizető - a kapcsolattartója - az Önadózó fiók Alkalmazotti fiókok kezelése menüben kezdeményezheti a munkatársak regisztrációját, amelyről az érintett e-mailben tájékoztatást kap.

9. A munkatárs a kapott e-mail alapján aktiválja a saját alkalmazotti fiókját, egyben megadja személyes adatait, amelyekre az Önadózó Fórum tagság igazoéása, illetve a jövőben a képzési igazolások kiadása miatt van szükség.

10. Minden fiók-módosításról a jogosultak e-mailben tájékoztatást kapnak.

11. A belépési azonosítók átadása jogosulatlan személyeknek, illetve jogosulatlan (nem alkalmazott) személyek regisztrációja nem engedélyezett, ennek biztosítására technikailag is megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Ha a regisztrációval és a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre vagy hívja a következő telefonszámokat:

06 82 511 240

06 82 511 242

06 30 713 1744

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra