Önadózói előfizetői információk. Új szolgáltatás és kedvezmények. Kérjük olvassa el figyelmesen

Forrás: Önadózó Online

Címkék: Önadózó Kommentárok


Önadózó előfizetési számlával kapcsolatos információk * Elindult új előfizetői szolgáltatásunk: az Önadózó Kommentárok. Lépjen be és próbálja ki! * Megtalálja az előnyöket is. * Képzési és egyéb kedvezmények Önadózó előfizetőknek. * Az Önadózó előfizetéssel a biztonságot nyújtó szakmai programunkat telepíti munkahelyére. Nélkülünk, vagy egyedül nehezebb lenne a 2013-as év is!

 Tisztelt Előfizetőnk!
 
Kérjük, tüzetesebben vizsgálja meg a 2013. évi előfizetői szolgáltatási-csomagunkat – mert a komplex szakmai tartalom mellett abban néhány költségmegtakarítási lehetőséget is találhat.
 
1. Az Önadózó előfizetési számlával kapcsolatos információk
 
 Az Önadózó újság 2013. évi előfizetési számláját postáztuk. Kérjük jelezze, ha nem kapta volna meg. Kérjük jelezze azt is, ha név, vagy címváltozás miatt új számlát igényelne.
 
Kérjük figyeljen az előfizetési számla határidőben történő kiegyenlítésére. Az Önadózó előfizetéssel a biztonságot nyújtó szakmai programunkat telepíti munkahelyére. Nélkülünk, vagy egyedül nehezebb lenne Önnek 2013. évben is!
 
A számlával és regisztrációval kapcsolatos kérdése esetén írjon e-mailt azinfo@adonet.hu címre, vagy hívja a 82/511-242 telefonszámlát.

Az Önadózó online szolgáltatások igénybevételéhez – ha még nem tette volna - kérjük regisztráljon itt: http://www.onadozo.hu/regisztracio/

Ha ezzel elkészült, kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, mert az Önadózó fiókját élesíteni kell.

2. Önadózó Online szolgáltatások
 
Az Önadózó újság 2013. évi előfizetési díja 21.420,-Ft. Ezen összeg 2013. november 15-i határidőben történő befizetése ellenében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:
 
1. Önadózó szaklap: szakértői segítség az adózásban és a könyvvitelben - havonta 64 nyomtatott oldalon • 2. E-Önadózó: a szaklapot elektronikusan is olvashatja. • 3. Önadózó Archívum: a tárgyévet megelőző évek lapszámai díjmentesen. • 4. Önadózó Kommentárok: adó és számviteli paragrafus-értelmező: Áfa - Tao. Szja. - Számvitel - Munka Tv. • 5. Önadózó Online Hírlevél: adózási információk, határidős feladatokról, pályázati, támogatási lehetőségek. • 6. Önadózó Fórum: kérdésre jön a válasz. • 7. Önadózó Segédletek: adózási, számviteli e-könyvek. • 8. Önadózó Cég-Adó-Teszt: adózási, jogi, számviteli hibakereső a biztonságos működéshez. • 9.Számviteli Szabályzat minták adaptálható formában. • 10. Cafetéria Szabályzat minta • 11. Transzferár-nyilvántartási útmutató mintával • 12. Heti Online: Hírlevél- és hírtartalom szolgáltatás • 13. Önadózó Könyvelői Szaknévsor: www.vpont.hu • 14. Szakkönyvvásárlási kedvezmény: 20% • 15. Képzési kedvezmények: Penta Unió, Sämling.
 
Az online szolgáltatások igénybevételéhez – ha még nem tette volna – kérjük regisztráljon itt: http://www.onadozo.hu/regisztracio/
 
3. Új előfizetői szolgáltatás: az Önadózó Kommentárok
 
Kérjük, belépés után pedig tekintse meg legújabb, már igénybe vehető előfizetői szolgáltatásunkat, az Önadózó Kommentárokat - ahol az adótörvények alkalmazásához szükséges állásfoglalásokat, értelmezéseket gyűjtöttük össze.
 
Ezzel a szolgáltatással nem egyszerűen hozzájuthat az adó- és számviteli törvények, a munka törvénykönyve alkalmazását segítő szakmai anyagokhoz, hanem ezt ahhoz a jogszabályhelyhez – paragrafushoz - gyűjtve teheti meg, amelyre a szakmai anyag vonatkozik.
 
Jelen induló állapotában az Önadózó Kommentár oldal Munkajogi Kommentára teljesen feltöltött, tartalmazza a Munkajogi Navigátor című Önadózó kézikönyv teljes anyagát, az iratminták nélkül. Tartalmazza  továbbá a törvény indokolásának szövegét, amely hasznos iránymutatást ad a törvény értelmezéséhez és alkalmazásához.
 
Az Önadózó Áfa Kommentár oldalunkon jelenleg az áfa törvény és egyes módosításai indokolása érhető el. Továbbá szakmai anyagokkal, iránymutatásokkal, állásfoglalásokkal való feltöltését év végére befejezzük.
 
Mint ahogy év végére feltöltjük az Önadózó Szja, Számviteli, Tao, és Kettős Adózás Kommentárjának induló anyagát is.
 
Meggyőződésünk, hogy ezzel egy kivételesen jó és használható szakmai információs adatbázist bocsátunk előfizetőink rendelkezésére, amellyel kiváltható más fizetős adatbázisok használata is.  
 
Mindezek mellett ajánljuk előfizetőink figyelmébe a Nemzeti Jogszabálytárat – a www.njt.hu alatt, amelyen minden jogszabály hatályos szövege, és visszamenőlegesen is a korábbi időállapota díjmentesen megtekinthető.
 
4. Képzési és egyéb kedvezmények Önadózó előfizetőknek
 
Figyelje honlapunkat, mert folyamatosan hírdetjük az Önadózó előfizetőknek szóló kedvezményeket.  Legutóbb a Penta Unió biztosított 20% kedvezményt Önadózó előfizetőknek az Adóegyetem 2013 Konferenciájára, lásd itt!

Az Önadózó újság novemberi számának 8. oldalán egy kedvezményes kikapcsolódási ajánlatot talál – online elérhető itt: www.szallasguru.hu/onadozo 
 
 Adónet.hu Zrt.
Önadózó Kiadó és Szerkesztőség

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra