ONLINE adótanácsadó és adószakértő továbbképzés (16 kredit)

Forrás: Sämling

Címkék: adótanácsadók, adószakértők


Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők részére a Sämling Online Mérlegképes továbbképzésén résztvevők részére 16 kreditpont jár, klasszikus tantermi képzésen 14 kreditpont. Októbertől vállalkozási szak mellett már pénzügyi szakon* is indít online Mérlegképes továbbképzést a Sämling. Önadózó előfizetőknek 15% kedvezmény jár, így számukra a 16 kreditpontos online képzés mindössze 9.775Ft+áfa.

Önadózó előfizetőknek 15% kedvezmény jár, így számukra a 16 kreditpontos online képzés mindössze 9.775Ft+áfa.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az NGM-nél regisztrált könyvelőknek minden évben 16 kreditpontot szükséges összegyűjteniük, ebből 8 pontot számvitel témakörben. A továbbképzésre kötelezetteknek a kreditpont értékből minden szakterületen, amelyen regisztrációval rendelkezik, legalább 4 kreditpontot a szakterületeikre minősített speciális továbbképzéseken kell megszerezniük (szakterületek: vállalkozási, államháztartási, pénzügyi, egyéb szervezeti és IFRS).
 
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők részére online képzés esetén 16, tantermi képzés esetén 14 kreditpont jár.  Könyvvizsgáló Kamarai tagok részére 4 kreditpontot ér a képzéseken való részvétel.
 
ONLINE képzés

Idén már online módon is teljesítheti az éves továbbképzési kötelezettségét, kiváló oktatók előadásait hallgathatja meg felvételről a munkahelyén vagy otthon, tetszőleges időpontokban, akár több részletben is. A videó anyag internetes felületen (böngészővel) érhető el, ahol a rendszer nyilvántartja a megtekintések időtartamát. Az oktatási anyag előírt időtartamban történő online megtekintésére egy hónap áll rendelkezésre, ami után Ön megkapja a kreditpontokról szóló elektronikus igazolást. A megtekintett anyag azonban a továbbképzés elvégzése után is elérhető marad az Ön számára.

A legközelebbi csoport október 14-én indul és egy hónap alatt teljesíthető. Előadók: Rezsabek Angéla és Varga Hajnalka.

Tekintse meg bemutató videóinkat honlapunkon!
Szerezhető: 16 kreditpont vállalkozási szakon (8 számviteli és 8 adó), igény szerint 4 kreditpont pénzügyi szakon*
Részletek és jelentkezés: http://www.samling.hu/merlegkepes_tovabbkepzes_online
 
KLASSZIKUS tantermi képzés

A már jól ismert 2 napos kötelező továbbképzés, a megszokott helyszíneken, kiváló előadóinkkal, konzultációs lehetőséggel.
Előadóink: Rezsabek Angéla, dr. Báthori Zsuzsa, Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna, Varga Hajnalka és Ruszin Zsolt.
Szerezhető: 16 kreditpont vállalkozási szakon (8 számviteli és 8 adó), a képzéshez 4 kreditpontos kiegészítő online modul igényelhető pénzügyi szakon*

Továbbképzési időpontok:
október 28-29.,
november 21-22.,
november 27-28.,
december 3-4.

Részletek és jelentkezés: http://www.samling.hu/merlegkepes_tovabbkepzes_vallalkozasi
 
* A pénzügyi szakra vonatkozó pályázat jelenleg még elbírálás alatt van, pozitív döntés esetén a képzés október folyamán indul online formában.
 
Kedvezmények:
8% Samling honlapján regisztráló ügyfél
10% Amennyiben már vett részt a Samling mérlegképes továbbképzésén
10% Főkönyvelő vagy TB klubtag cégek munkatársainak
12% 2 fő vagy 2 különböző képzésre egy időben történő jelentkezés esetén
15% 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre egy időben történő jelentkezése esetén
15% Önadózó előfizetőknek
 
További részletek:
http://www.samling.hu/merlegkepes_tovabbkepzes

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra