Pénzügyi és jogi tréningek és képzések - csak online

Forrás: Adónet Akadémia

Adómendzsment képzés vezetőknek * Adózási ismeretek titkárnőknek * Vagyonos tanácsadó képzés * Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzése alapismeretek * A lakáscélú munkáltatói támogatás * Cafetéria Bomba 2014 * Hogyan vegyünk ki cégünkből 5 millió forintot lakáscélra adómentesen? * Vezető tisztségviselők új Ptk. szerinti kártérítési felelőssége * Kata tréning kisadózóknak és partnereiknek * Vagyongyarapodás ellenőrzési felkészítő

Online képzés a cég adózási tevékenységének irányításáról - azoknak, akik nem szakemberei az adózásnak - viszont vezetőként magánvagyonukkal is felelnek ezen tevékenység irányításáért. Bemutatjuk az adózási terület jellemzőit, a cég adózási struktúráját, az egyes adók vezetői csekklistáit, feladatmeghatározásait. A képzés elvégzéséről az Adónet Akadémia igazolást ad, amelyet Ön a szakmai előmenetele során felhasználhat.  

Adózási ismeretek cégasszisztenseknek és titkárságvezetőknek

Stúdiumunk kis és középvállalkozások cégasszisztenseinek, titkárságvezetőinek szól, akik jellemzően nem szakértői az adózásnak, ugyanakkor munkakörükből adódóan rálátással kell bírniuk az adózási feladatokra is, közre kell működniük az adózás irányításában, kapcsolatot kell tartaniuk az adózási szakemberekkel is. 
 
Online képzés a cég adózási tevékenységének irányításáról - azoknak, akik nem szakemberei az adózásnak - viszont vezetőként magánvagyonukkal is felelnek ezen tevékenység irányításáért.
 
Bemutatjuk az adózási terület jellemzőit, a cég adózási struktúráját, az egyes adók vezetői csekklistáit, feladatmeghatározásait. 
 
A képzés elvégzéséről az Adónet Akadémia igazolást ad, amelyet Ön a szakmai előmenetele során felhasználhat.  

Vagyonos tanácsadó
 
Az Adónet Akadémia Vagyonos tanácsadó képzését könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek és ügyvédeknek, illetve  azoknak ajánljuk – akik az adózás rendjéről szóló törvény rendelkezései elláthatják magánszemély adózók képviseletét az adóigazgatási eljárásban.  
 
Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzése alapismeretek
 
Töltse le az oldalról, és tanulmányozza is át   Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzése alapismeretek – 2014. című kiadványunkat is – amely részletesen tárgyalja a kérdés tudnivalóit.  E kiadvány a gyakorlatban kézikönyvként is szolgálhat, segít eligazodni az elvégzendő feladatok között.  Az előadás a kézikönyv tematikáját követi, de nem tér ki minden kérdésre, csak a főbb fogalmakat, összefüggéseket ismerteti.  (Önadózó előfizetőknek a www.onadozo.hu oldalon ingyenes!)
 
A lakáscélú munkáltatói támogatás
 
E tréningükben bemutatjuk, hogyan kell a gyakorlatban alkalmazni a lakáscélú munkáltatói támogatás szabályait. Hogyan fizetheti vissza – vagy hogyan törlesztheti a munkáltató adómentesen a munkavállalója lakáshitelét? Vagy éppen hogyan nyújthat vissza nem térítendő támogatást lakás vásárlásra? Hogyan élhet e kedvezménnyel a cégtulajdonos és a cégvezető – és hogyan a más munkavállalók? Egy forgatókönyvben összeállítottuk a szükséges intézkedéseket, dokumentumokat, határidőket.  A tréning keretében a támogatás folyósításához szükséges iratmintákat is letöltheti.  Most 30% kedvezményre jogosult, amelyet a következő kóddal érvényesíthet: BAFRKVWE-A
 
Cafetéria Bomba 2014
 
Hogyan adjunk adómentes pénzbeli juttatást munkavállalóinknak a cégben – úgy, hogy ezzel a bérezési rendszert is optimalizáljuk. A trénig keretében letölthető a 2014-es cafetéria szabályzat minta, és kapcsolódó iratmintái, továbbá a lakáscélú munkáltatói támogatás nyújtásának és igazolásának forgatókönyve, iratmintái.
 
Hogyan vegyünk ki cégünkből 5 millió forintot lakáscélra adómentesen?
 
Véleményem szerint ez a szabály kifejezetten a vállalkozókra, a cégtulajdonosokra  van szabva. Tréningünk keretében letölthető A lakáscélú munkáltató támogatás kézikönyve, benne az adómentesség igazolásának forgatókönyvével, és iratmintáival.
 
Vezető tisztségviselők új Ptk. szerinti kártérítési felelőssége
 
A tréning keretében meghallgatható az előadás, letölthető a témát írásban összefoglaló Kézikönyv, és letölthető a vezető tisztségviselők munkaszerződés, illetve megbízási szerződés mintája is – amely tartalmazza az érintett vezető tisztségviselők érdekében álló, megtehető szerződési kikötéseket.
 
Kata tréning kisadózóknak és partnereiknek
 
Kiemelten foglalkozom a KATA legkritikusabb pontjával, a munkaviszonytól való elhatárolás kérdésével – amely egyaránt érinti a kisadózókat, és az őket megbízó üzleti partnereiket.  
A tréning keretében letöltheti a Kisadózók kézikönyve 2014 című elektronikus kiadványt, továbbá a kisadózók részére ajánlott  alábbi szerződés és szabályzat-minták:
-ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁK A KATA ALATT
-SZOFTVER-FEJLESZTŐK, WEBLAPKÉSZÍTŐK SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-KERESKEDELMI ÜGYNÖKÖK SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI KATA ALATT
-ORVOSOK, EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOK SZERZŐDÉS ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI KATA ALATT
-SZAKTANÁCSADÓK, SZAKÉRTŐK, PÁLYÁZATÍRÓK, FORDÍTÓK SZERZŐDÉS ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-TANÁROK, OKTATÁSI VÁLLALKOZÓK SZERZŐDÉS ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI KATA ALATT
-JOGDÍJAS SZERZŐK SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-KÖNYVELŐK, ADÓTANÁCSADÓK SZERZŐDÉS ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-ÜGYVÉDEK MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI KATA ALATT
-SZEMÉLY- ÉS VAGYONVÉDELMI VÁLLALKOZÁSOK SZERZŐDÉS ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-INGATLANKÖZVETÍTŐ ALVÁLLALKOZÓK SZERZŐDÉS- ÉS SZABÁLYZAT MINTÁI A KATA ALATT
-ÜZLETSZABÁLYZAT
 
Vagyongyarapodás ellenőrzési felkészítő
 
Az előadásban és a  letölthető kézikönyvben bemutatom a vagyonos ügyek eljárási és jogorvoslati rendszerét, kiemelten foglalkozom az ilyen ügyek  specifikumát jelentő adózói bizonyítási kötelezettség, a hitelt érdemlő bizonyítás gyakorlatával. Minden létező fontosabb privát ügyletet számba veszek, de úgy, hogy bemutatom a bírósági gyakorlatot is. Így az olvasó úgy készítheti elő a saját privát vagyonát érintő pénzügyi döntéseit, hogy előre megismerheti, hogy mások ilyen ügyeiben hogyan döntött az adóhatóság és a bíróság.  Mindannyian tudjuk, hogy az információ, ha időben érkezik felbecsülhetetlen segítség lehet. 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra