REFA Controller tanfolyam Betekintő óra augusztus 27-én – Belépés ingyenes!

Forrás: MTI

Szívesen részt venne egy olyan controller képzésen, ahol valódi szakemberek valódi tudást adnak át, de fél, hogy mégsem azt kapja, amit a képzés leírása ígér? Képzésválasztásához úgy érzi, nem rendelkezik minden információval, kérdései vannak? Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, szerezzen személyes benyomást, tegye fel kérdéseit!

REFA Controller tanfolyam Betekintő óra
 
Szívesen részt venne egy olyan controller képzésen, ahol valódi szakemberek valódi tudást adnak át, de fél, hogy mégsem azt kapja, amit a képzés leírása ígér? Képzésválasztásához úgy érzi, nem rendelkezik minden információval, kérdései vannak?
 
Érdekli most novemberben induló Nemzetközi REFA controller tanfolyamunk
(bővebb információk a képzésről itt: http://www.samling.hu/nemzetkozi_refa_controller_kepzo_tanfolyam ),
ahol a gyakorlatorientált oktatás és a naprakész tudásanyag segítségével képes lesz felismerni a saját vállalatánál a lehetséges vagy bekövetkezett kedvezőtlen kalkulációs eredmények, likviditási, költségtervezési, és egyéb gazdasági problémák megelőzésének, illetve megszüntetésének módszereit, eszközeit?
 
Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, jöjjön el betekintő óránkra és ismerkedjen meg oktatónkkal, Lengyel Lászlóval, tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésbe!
 
Betekintő óra témája:
 

  • Bevezetés a controllingba
  • Finanszírozás

Betekintő óránkon szeretettel várjuk egy kötetlen beszélgetésre is, ahol felteheti a képzéssel kapcsolatos (szakmai, adminisztratív, egyéni ..) kérdéseit, illetve megtekintheti korábbi résztvevőink értékelését is!
 
Szerezzen személyes benyomást a programról, ismerje meg a tematikát és vezető oktatónkat!
 
A betekintő óra térítésmentes, de előzetes regisztráció szükséges hozzá!
 
Időpont:2016. augusztus 27. szombat 10.00-tól 12.00-ig
Helyszín: IBS oktatóterme, Budapest II. kerület, Tárogató út 2-4.
 
Részletek és jelentkezés >>

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra