Sämling Adventi képzési kedvezmények

Forrás: Sämling

Számoljon vissza adventi kalendáriumunkkal karácsonyig, amely minden napra más és más kedvezményt rejt az Ön számára, amit egy éven át felhasználhat!

Számoljunk vissza közösen együtt karácsonyig, és vegyen részt kedvezményesen képzéseinken!
 
Adventi kedvezmény kalendárium

Decemberben már mindent és mindenkit megszáll az ünnep szelleme. És ez velünk sincs másképp.  A Sämling Üzleti Oktatási Központ éppen ezért szeretne hozzájárulni ehhez az ünnepi hangulathoz, és egy izgalmas adventi játék segítségével minden nap megajándékozni ügyfeleit. 
Mi hisszük, hogy a legértékesebb ajándékok egyike a tudás, így hát december 24-ig minden nap más és más képzési kedvezményes kupont rejtettünk el adventi kalendáriumunkban, hogy mindenki találhasson neki szóló ajándékot.  Ezek a kedvezmények mindig egy adott képzéshez kapcsolódnak, és csak az adott napon érhetőek el, felhasználni viszont az egész 2015-ös év során lehet őket!

Regisztráljon akár az összes kedvezményért, és használja fel őket jövő év karácsonyig!
Csak néhány az eddig kedvezmények közül:
30.000 Ftkedvezmény Pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek képzésünkre, Excel Makróhasználat tanfolyamunkra 20.000 Ftértékű kupon, 20%-os kedvezmény a Főkönyvelő Klub 3-as csomagjára és bérleteire.
Az viszont, hogy az elkövetkező napokban éppen milyen képzéshez tartozó kedvezményt rejti kalendáriumunk aznapi ablaka, csak akkor derül ki, ha gyakrabban ellátogat weboldalunkra, és kalendáriumunk aznapi gömbjét választja!
Annyit viszont az Önadózó hírlevél Olvasóinak megsúgunk, hogy december 9-én éppen számviteli képzésekre jár rendkívüli kedvezmény!

Ne maradjon le! >>


És plusz egy friss hír:

Már elérhető az Online Adókonferencia 2015.!


Szeretne felkészülni a 2015. évi adóváltozásokra? Nézze meg 2 napos konferenciánkat (5 előadást) felvételről! Remek előadókkal, aktuális témákkal.
Most otthonról, kényelmesen, az Önnek legmegfelelőbb időpontban, akár többször is megtekintheti online adókonferenciánkat!  Tájékozódhat a jövő évi adóváltozásokról, akkor tartva szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta. És még az esetleges utazási költséget is megspórolhatja!
 
Az előadások a Főkönyvelő klub keretében kerültek megrendezésre. A FELVÉTEL már elérhető. Figyelem! Nem élő konferencia.
Program:  
Adózás rendje - Dr. Kovács Ferenc (adótanácsadó)
Társasági adó - Ácsné Molnár Judit (NAV adószakreferens)
TB szabályok - Széll Zoltánné (NAV szakmai főtanácsadó)
Személyi jövedelemadó - Dr. Báthori Zsuzsa (okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó)
ÁFA - Sike Olga (NAV főosztályvezető helyettes)
 
Ár: 9990 Ft+áfa

részletek

 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra