S.O.S. A reklámpiacot alapvetően átrendező törvényváltozások

Forrás: Piac és Profit

A Piac & Profit konferenciára várja a reklámpiac összes szereplőjét! Időpont: 2015. június 25. 10.00−16.00 (csütörtök). Helyszín: Budapest, Lurdy Konferencia – és Rendezvényközpont (Könyves Kálmán krt. 12-14.) Részvételi díj: 12.000.- Ft + Áfa/fő. Jelentkezés: (1) 239 - 9597, E-mail : konferencia@piacesprofit.hu

S.O.S. A reklámpiacot alapvetően átrendező törvényváltozások

Időpont: 2015. június 25. 10.00−16.00 (csütörtök)

Helyszín: Budapest, Lurdy Konferencia – és Rendezvényközpont (Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Szakmai támogatók: Magyar Lapkiadók Egyesülete, Magyar Reklámszövetség, Magyar Marketing Szövetség, Saldo Zrt., Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, Magyar Public Relations Szövetség

Program:

1. A reklámadó-törvény módosításának ismertetése, a reklámadó-alanyok körének kibővítése, az új szereplők tájékoztatása a törvényről és annak végrehajtási kötelezettségeiről.

Előadó: Dr. Szilágyi Zsuzsa, a Magyar Lapkiadó Egyesülete (MLE) Jogi Bizottságának elnöke

2. A reklámügynökségeket és a Sales House-okat, valamint a hirdetőket és a reklámközzétevőket, azok közötti piaci kapcsolatokat alapvetően átrendező törvénymódosítás értelmezése, annak hatása a reklámpiaci szereplőkre. Javaslatok, megoldások.

Előadó: dr. Pánszky Gyula ügyvéd, Dr. Pánszky Gyula Ügyvédi Iroda

3. A reklámadó-törvény és a reklámtörvény módosításának adóvonatkozásai. Ki fizeti és hogyan a reklámadót? Kinek milyen nyilvántartási, bevallási kötelezettségei vannak, mi számít hirdetésnek, mi után kell megfizetni a reklámadót?

Előadó: Dr. Németh Nóra adószakreferens, Nemzeti Adó- és Vámhivatal

4. A reklámpiaci szereplőket érintő adóváltozások a gazdálkodás tükrében Adóértelmezés és hasznos tanácsok a kötelezettségek végrehajtásával kapcsolatban.

Előadó: Mazars Könyszakértő és Tanácsadói Kft.

5. A reklámügynökségek és a reklámmegrendelő cégek, valamint a reklámközzétevő kiadók alapvetően megváltozó viszonya, várható átrendeződések a piacon. Tanácsok a változásra felkészüléshez.

Előadó: Urbán Zsolt a Magyar Reklámszövetség elnöke

6. Plenáris és személyes konzultáció az előadókkal

Dr. Szilágyi Zsuzsa, dr. Pánszky Gyula, Dr. Németh Nóra, Urbán Zsolt, Hinora Ferenc (a Magyar Marketingszövetség elnöke)

A tematikaváltoztatás jogát fenntartjuk!

Regisztrálok a rendezvényre

Részvételi díj: 12.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: kávészünetek, frissítők, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

 

További felvilágosítás és információ:

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : konferencia@piacesprofit.hu

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra