TB-változások július 1-től - onlien előadás a Kulcs-Softtól, kedvezménnyel

Forrás: Kulcs-Soft

2023. július 1-jétől módosul az Egészségbiztosítási törvény, mely nem csak a társadalombiztosítási kifizetőhelyeket érinti, hanem minden foglalkoztatót. A jogszabályi változásokon túl az adatszolgáltatási kötelezettség is gyökeres változáson esik át.

Mindannyiunk érdeke, hogy a ránk váró változásokat gördülékenyen építsük be a mindennapjainkba. Most engedje meg, hogy ennek támogatására egy online előadást ajánljak a figyelmébe, a Kulcs-Soft megrendezésében, melyre az ÖNAD0718* kuponkóddal 5% kedvezménnyel vásárolhatja meg helyét.

2023.07.01-jétől érvényes TB változások – Nem csak kifizetőhelyeknek

Időpont: 2023.07.18. 10:00

Vendégelőadó: Bagoly Anita (TB tanácsadó)

Online / személyes** részvétel

Jelentkezés: https://onlineakademia.kulcs-soft.hu/

Az oktatás során személyesen vagy chat felületen lesz lehetősége kérdezni, az elhangzottakról készült videót pedig további 30 napig bármikor megtekintheti.

* A kupon kizárólag a 2023.07.18-án megrendezésre kerülő előadások esetén érvényes.

**Az előadásra a férőhelyek korlátozottak, maximum 30 főig.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra