Újabb multi adótanácsadó a magyar piacon

Forrás: FLOW PR

Megkezdte működését Magyarországon a vezető globális adótanácsadó cég, a Ryan, amely 9000-nél is több ügyfelet szolgál ki több mint 40 országban. Budapest szívében, a Bank Centerben megnyílt iroda széleskörű adótanácsadói szolgáltatást nyújt a közép- és kelet-európai vállalatok számára. Emellett támogatja a növekvő európai ügyféligények kiszolgálását is, amelyet jelenleg a cég londoni és amszterdami irodája lát el.

A Ryan Magyarország a direkt és indirekt adózás valamennyi területén jelentős szakmai tudással rendelkező szakértői csapattal kezdte meg működését. A magyar munkatársak sokéves tapasztalattal bírnak a nemzetközi adózás, a transzferárak, az ÁFA-visszatérítés és -tanácsadás, valamint a jogszabályi megfelelés terén. Az iroda munkáját Dr. Békés Balázs irányítja, aki korábban többek között egy BIG4 tanácsadó cég partnereként dolgozott és az Európai Bizottság Adóügyi Biztosa kabinetjének is tagja volt. A jogász végzettségű, elismert szakember a belföldi, illetve multinacionális vállalatokat illetően is széleskörű szaktudásra tett szert a nemzetközi adótervezés, az európai adójog és a határokon átnyúló tranzakciók terén.
A több mint 67 nemzetközi irodával és 1800-nál több alkalmazottal rendelkező Ryan jelentős növekedésen ment keresztül az elmúlt években. Az Egyesült Államokban a fontosabb adótanácsadó cégek közül a leggyorsabban növekvő Ryan éves bevétele megközelíti a 400 millió dollárt.

„A budapesti iroda megnyitása egy újabb mérföldkő a cégünk növekedésében és abban a törekvésünkben, hogy vezető szerepre tegyünk szert a globális adótanácsadói piacon. Az új iroda révén tovább erősítjük európai jelenlétünket és elérhetővé tesszük speciális szolgáltatásainkat a Közép- és Kelet-Európában működő multinacionális vállalatok számára” - mondta el Brendan F. Moore, a Ryan európai, ázsiai és latin-amerikai működésért felelős elnöke.

„A Ryan kifinomult módszerei és rendkívüli alapossága révén sok esetben további adómegtakarítási lehetőségeket tud feltárni azoknál az ügyfeleknél is, amelyeknél versenytársak adóátvilágítást végeztek. Például 27 nagyvállaltnál a versenytársakat követő ellenőrzésünk során 140 millió dollárt tudtunk még visszaigényelni, amit a többi cég munkája során nem tárt fel” – mondta el Dr. Békés Balázs a Ryan Magyarország és a Közép-Kelet-Európai régió vezetője. „A magyarországi irodában dolgozó tapaszalt, helyi viszonyokat jól ismerő kollégáink és a Ryan nemzetközi szakértői háttere révén lehetővé vált, hogy jelentős adómegtakarítást és növekvő pénzügyi eredményességet biztosítsunk a Magyarországon működő helyi és multinacionális vállalatok számára.

A Ryan-ról

A Ryan díjnyertes globális adótanácsadó vállalat, amely a legnagyobb közvetett adó és ingatlan adózási praxissal rendelkezik Észak-Amerikában, és a hatodik legnagyobb vállalati adózási praxissal az Egyesült Államokban. A cég Magyarországon, Budapesten működő irodája ÁFA tanácsadást nyújt, megoldásokat kínál az adó-visszaigénylés, a jogszabályi megfelelés és az automatizálás területén, valamint a nemzetközi adózási és a transzferárazási szolgáltatásokat biztosít a multinacionális vállalatok számára egész Európában. A Ryan központja Texas államban, Dallasban található. Többféle jogrendszer alapján nyújtja az állami, helyi, szövetségi és nemzetközi adótanácsadási szolgáltatások széles választékát, beleértve az adóellenőrzést, az adó-visszaigénylést, az adókedvezményeket, az adózási folyamatok fejlesztését valamint automatizálását, az adóügyi fellebbezéseket, az adójogi megfeleléssel és a stratégiai tervezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat. A Ryan háromszor nyerte el a Customer Service Institute of America (CSIA) International Service Excellence Award díját, amellyel elismerték elkötelezettségét a világszínvonalú ügyfélkiszolgálás iránt. A dinamikus myRyan munkakörnyezet hathatós segítségével, amelyet az adótanácsadási szakma széles körben a leginnovatívabb rendszernek ismer el, a Ryan több mint 1800 szakemberből és munkatársból álló, több szakmát művelő csapata áll 40 országban a több mint 9000 megbízó rendelkezésére, akik között a világ minden részéről, a Global 5000 listán szereplő számos kiemelkedő vállalkozás is megtalálható. További információk a Ryan-ről a www.ryan.com/Hungary/ honlapon.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra