Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Elvesztett számlatömb


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

nocsi 2018-10-16 15:14:21

Ezúton szeretném megkérdezni Tisztelt Szakértőt. 2018. október 12.-én vettem észre, hogy egy db számlatömböm nincs meg. Nyugdíj melletti vállalkozóként folytatom vállalkozásomat ez évben. Immár 34. éve vagyok vállalkozó.Még ilyen nem fordult elő. Munkám során többször megyek helyszínre lakossági szolgáltatást (asztalos) végezni. Mindig van nálam egy db számlatömb, a helyszínen elvégzett munka számlázására. Utoljára 2018.10.09.-én használtam a tömböt. De sajnos ezt követően nem találom. Visszamentem a helyszínekre ahol dolgoztam, talán ott maradt. De sajnos nincs meg.Bejelentettem a NAV felé e.papíron. Kérdésem van-e további teendőm? Nagyon remélve nem kerül illetéktelen kezébe!!! Megköszönve válaszukat!

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-10-16 19:02:18

Sajnos mást nem tud tenni az ügy érdekében, legfeljebb azt, hogy bízik a szerencséjében, hogy 1. valóban nem élnek vissza vele, 2. hogy nem bünteti meg a NAV (csak tájékoztatásul: számlapéldányonként 1 millió forint a kiszabható mulasztási bírság!!).
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra