Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Értékvesztés


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

rani 2017-05-04 10:33:16

Tisztelt Szakértő!
Még mindig most már a vagyoni értékű jogok közzé átsorolt üdülési joggal
kapcsolatban szeretném kérdezni hogy miután ennek az üdülési jognak amely a vállalkozás könyveiben 2800 e Ft-al szerepel (apportként)1999. óta már nincs piaci értéke eladhatatlan. 12.31.-vel szeretném leértékelni, értékvesztést elszámolni. Hogy tudom ezt megtenni, milyen információk kellenek hozzá. Ezek idegenforgalmi törzsrészvények, és a havi portfólió kimutatásban bekerülési érték, piaci ár, érték nem ismertként szerepel, kockázati besorolásuk "merész".Lehet ez alapján "0" értékre értékelni, vagy az ügyvezető nyilatkozzon. Válaszát köszönöm szépen! Anikó

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2017-05-05 05:34:52

Anikó,
Ha nem találnak valami ezzel kapcsolatos szakértőt, aki érdemben tudna nyilatkozni a piaci árról, akkor marad az ügyvezetői nyilatkozat, de ez egy esetleges ellenőrzésen elég szerény alátámasztó dokumentum.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra