Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Nonprofit Kft


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Agentkft 2018-05-27 15:18:04

Tisztelt Szakértő! Magánóvodával kapcsolatosan lenne kérdésem. Adott egy nonprofit Kft. , aki már évek óta családi napközit működtet, tavaly év végén nyitott egy magánóvodát is, de úgy, hogy a Kft a fenntartó, de az óvoda külön adószámon működik. A Kft. bankszámlájára érkezik viszont a támogatás az Államkincstártól, de a kiadási számlák az óvodára szólnak. Ilyen esetben a Nonprofit Kft mérlege csak a családi napközi bevételeit és kiadásait tartalmazza és az óvodáról, mint egyéb szervezetről adok be bevallást vagy mivel a Kft bankszámlájára érkezik a pénz így összevonnom a kettőt? Előre is köszönöm válaszát!

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-05-29 17:48:42

Nem lehet összevonni, külön kell kezelni a kettőt.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra