Adójogi változások 2010

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Elfogadta a jövõ évi adótörvényeket az Országgyûlés. A JogiForum.hu 2009. szeptember 18-i rendezvényén a társasági adót és a személyi jövedelemadót érintõ legfontosabb változások kerülnek terítékre. Az Adóhatóság vezetõ munkatársai ismertetik a 2010 január 1-tõl hatályos szabályokat. Az elõadók széleskörû konzultációs lehetõséget biztosítanak a jelenlévõk részére.

Jogi Fórum konferencia a társasági adó és a személyi jövedelemadó 2010. január 1-tõl hatályos új szabályairól

Elfogadta a jövõ évi adótörvényeket az Országgyûlés. A JogiForum.hu 2009. szeptember 18-i rendezvényén a társasági adót és a személyi jövedelemadót érintõ legfontosabb változások kerülnek terítékre.

A jövõ évi adótörvények értelmében átfogóan módosul az egész magyar adórendszer. A legfontosabb módosítások a személyi jövedelemadót, a társasági adót és a munkaadói járulékokat érintik. A jövedelemadó alapja az úgynevezett "szuperbruttó" lesz. Az adótábla 2010. január 1-jétõl ugyancsak változik. A társasági adót érintõ legjelentõsebb változás, hogy az adó mértéke 19%-ra módosul, de ezzel egyidejûleg megszûnik a társas vállalkozások 4%-os különadója. Újdonság, hogy jövõre bármelyik vállalkozás euróban készítheti el éves beszámolóját.

A Jogi Fórum 2009. szeptember 18-i rendezvényén az Adóhatóság vezetõ munkatársai ismertetik a társasági adót és a személyi jövedelemadót érintõ, 2010 január 1-tõl hatályos változásokat. Az elõadók széleskörû konzultációs lehetõséget biztosítanak a jelenlévõk észére.

Jelentkezés, részletek itt!

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 9 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2009. évre szeptembertõl decemberig: 5.040,-Ft.   Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek. Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra