Megvan Az Év Könyvelője, Az Év Adótanácsadója és Az Év Bérszámfejtője!

ART

Nyomtatás
Forrás: Penta Unió

Címkék: Az Év Könyvelője


A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Könyvelőiroda-vezetők Klubja meghirdette az a pénzügyi-számviteli szakma összefogásaként „Az Év Könyvelője”, „Az Év Adótanácsadója” és „Az Év Bérszámfejtője” szakmai versenyeket. A verseny során a 2012. áprilistól-decemberig tartó időszakban közel kétezer résztvevő töltötte ki a szakmai versenyek első fordulós feladatsorait.

A második fordulóra januárban került sor, amikor egy újabb írásbeli és egy szóbeli megmérettetés keretein belül adott számot tudásáról a döntőbe jutott legjobb 11 versenyző. A második forduló versenybírái: Lukács János, Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke, Herich György, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete elnöke, Sallai Csilla, Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, Futó Gábor, Nyugdíjbiztosító főtanácsosa és Erdélyi Gáborné, BKV tb kifizetőhelyének vezetője.

A nyertesek díjanként több mint félmillió forint értékben vehettek át szakmai ajándék csomagot és viselhetik büszkén a címet. A díjakat ünnepélyes keretek között, az Adóegyetemen rendezvénysorozat januári konferenciáján kerültek átadásra, a díjazottakat Pankucsi Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője köszöntötte.


A 2012. év díjazottjai:
Év Könyvelője: Suller Krisztina
Év Adótanácsadója: Bercsényi Miklósné
Év Bérszámfejtője: Kórodiné Kovács Ildikó

Gratulálunk a nyerteseknek!

Önadózó Szerkesztőség!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra