14. Projektmenedzsment Fórum

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN Idõpont: 2011. április 7. (csütörtök) - Helyszín: Thermal Hotel Margitsziget, Budapest. A Fórum a különbözõ gazdasági szektorokban (államigazgatás, banki- és biztosító szektor, infokommunikációs gyártás és szolgáltatás, építõipar, közigazgatás, közlekedés, közszolgáltatás, turizmus és vendéglátóipar) dolgozó projekttulajdonosok és projektmenedzserek országos tapasztalatcseréjének helyszíne, ahol a legújabb hazai- és nemzetközi projektmenedzsment ismeretek, tapasztalatok kerülnek bemutatásra és megvitatásra.

___________________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

___________________________________________

A hagyományoknak megfelelõen a Fórum a projektmenedzsment szakma éves találkozója, az üzleti bizalomhoz nélkülözhetetlen kapcsolatépítés helyszíne is. A PMF Fórum kiemelt vendége és elõadója Nyitrai Zsolt informatikai államtitkár (NFM), aki az országos fejlesztési projektekrõl és a hozzájuk kapcsolódó elvárásokról tart elõadást a Fórumot indító plenáris ülés keretében.

A hagyományokhoz híven az idei fórumon is „AZ ÉV PROJEKTMENEDZSERE” díj tavalyi nyertese tartja a bevezetõ elõadást. A díjat 2010-ben Tuscher Béla Péter a Magyar Nemzeti Bank projektvezetõje kapta, az MNB informatikai infrastruktúrájának sikeres költöztetéséért.

A PM Fórum eddigi hagyományaihoz hasonlóan nemcsak elméleti tudásukat fejleszthetik a résztvevõ szakemberek, hanem a mindennapi munkájuk során, azonnal hasznosítható gyakorlati ismereteket kapnak. Így a projektek elõkészítése, a holtpontra, zsákutcába jutott projektek válságmenedzsmentje mellett a legkorszerûbb tervezési eszközök bevonása a napi munkához kínál támogatást.

A 2011-es programot mindezeken felül kiemelt témaként színesítik és gazdagítják az európai uniós és állami finanszírozású országos jelentõségû projektek projektmenedzsment specialitásainak és lehetõségeinek bemutatása, a globális- és multikulturális projektek kihívásainak és legjobb megoldásainak megismertetésre, különös tekintettel Magyarországon dolgozó külföldi menedzserek tapasztalataira, valamint az építõipar projektmenedzsment szervezésének kritikus kérdései.  A Fórumon közel 40 elõadást hallgathatnak meg az érdeklõdõk, a gazdasági élet és a magyar képzési rendszer olyan jeles képviselõitõl, mint az Ericsson Magyarország, Qualysoft Group, Telenor Magyarország, KPMG, Vodafone, Nokia-Siemens, Budapesti Corvinus Egyetem, Pannon Egyetem vagy a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kara.

Részletes program >>
http://www.hte.hu/data/upload/14%20PMF%20LA4%20teljes.pdf

Jelentkezés>>
http://www.hte.hu/data/upload/14%20PMF%20A4_2_%20jellap_pdf.doc

***

ÖNADÓZÓ - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. 1-12. hónapra 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra