70.000,-Ft-ot nyerhet

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az egyéni vállalkozók kézikönyve értékesítéséhez szervezünk egy ajándéksorosolást - amelynek fõnyereménye ez a 70 ezer forintos bankkártya. Készpénz azért nem lehet, mert a Szerencsejáték törvény ezt nem engedi. Mimdegy, legyen így - ez akkor is 70.000,-Ft. Viszont egy hét tapasztalatai után a résztvevõk nyerési esélye nagyon nagy.

Elöljáróban: arról van szó, hogy aki 2009. március 16-31-e közötti idõszakban megvásárolja az Egyéni vállalkozók kézikönyvét – és a zárónapig a számláját is kiegyenlíti, ajándéksorsoláson vesz részt.

Ez a könyv a vállalkozóknak szól, nekik segít átlátni a káoszt – még mielõtt a különféle jogszabályokban a vállalkozókra telepített bürokrácia megölné a vállalkozásukat.

Ön nem vállalkozó?
 
Van egy tippünk arra is, hogy miért vásárolja meg az Egyéni vállalkozók kézikönyvét, ha Ön éppenséggel nem egyéni vállalkozó. Ezesetben  a könyvet mint a legjobb ajándékot veheti meg és ajándékozhatja munkamániás vállalkozó ismerõsének. A szerzõ által dedikált példányt is ajándékozhat!

A vásárlással ajándéksorsoláson vesz részt, amelyen a következõ nyereményeket sorsoljuk ki, közjegyzõ jelenlétében:
I. 70.000,-Ft értékû bankkártya (OTP Meglepetéskártya)
II. Vagyongyarapodás és adóellenõrzés címû könyv (9.900,-Ft)
III. Az én cégem az én pénzem címû könyv (6.300,-Ft)

Milyen eséllyel pályázhat a fõnyereményre?

Ehhez adunk néhány információt:
-akciónk kb. 40 vásárlás után lesz nyereséges – ha így marad, ez 1 a 40-hez esélyt jelent Önnek.
-már elégedettek lennénk, ha az akció keretében a könyvbõl 300 példányt el tudnánk adni. Ez alapján az Ön esélye a nyereményre: 1 a  300-hoz.

Ugye, hogy a lottó ötöshöz képest itt már majdnem biztos a fõnyeremény? Lehet, azonban az is, hogy a 300-as szám elérése csak egy nagy álom marad  számunkra. Ezesetben a mi csalódásunk az Ön nyeresége az esélyeket illetõen. Jelenleg itt tartunk.

Lehet, hogy alábecsültük a 300-as számot? Ezt elõre nem lehet tudni, de a nyeremény-esélyek nagyságrendekkel ezesetben sem változnak.

Viszont a vásárlással 1 az 1-hez az esélye – tehát 100%, hogy ingyenesen küldünk még egy könyvet (Lízing kézikönyv)  és egy újságot (Önadózó) is Önnek.

Ne csak vegye, ajánlja is a könyvet!

Egy másik ajándéksorsoláson további 30.000,-Ft értékû bankkártyát is nyerhet – ennek csak az a feltétele, hogy az Egyéni vállalkozók kézikönyvét 5 ismerõsének ajánlja.

Az ajánlást elküldheti az alábbi internetcímrõl is:

Egyén vállalkozók kézikönyve ajánlás kampány

Végül is, mirõl szól ez a könyv?

Van aki már olvasta

Néhány héttel ezelõtt megrendeltem Önöktõl az Egyéni vállalkozók kézikönyve 2009 c. kiadványukat, ami nagyon tetszik. Még csak tervezem a vállalkozást, így a könyv nagyon nagy segítséget jelent a számomra. N.A.

De nem csak induló vállalkozóknak szól: adótippek, számlázási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás – és minden amit az egyéni vállalkozónak ismernie kell. Vállalkozási tanácsok több mint  háromszáz nyomtatott oldalon.    Tartalomjegyzék

Szerzõ: Dr. Szabó Tibor - Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. Ára: 9.900,-Ft + 615,-Ft postaköltség. Terjedelem 352 oldal. Megvásárolható: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József krt. 53. Tel: 2676 5010.  Készpénzes fizetéssel is részt vehet az ajándéksorsolásban. Az Önadózó 20%-os szakkönyvvásárlási kedvezménye az akcióban nem vehetõ igénybe.

Megrendelés: info@adonet.hu Kérjük megadni a számlázási és postázási nevet és címet. A megrendelést feladhatja az alábbi internetcímen is:

Egyéni vállalkozók kézikönyve vásárlás

További információk az ajándéksorsolásról:

Sorsjegyként a vásárlásról kapott ADÓNET.HU Zrt. számla szolgál. Az ajándéksorsolás szervezõje: ADÓNET.HU Zrt. 1094 Budapest, Bokréta u. 3. Képviseli: Szabó Margit vezérigazgató. Adószám: 14052512-2-43. Cégjegyzékszám: 01-10-045755. Ügyfélszolgálat: 1085 Budapest, József körút 53. Telefon: 2675010. e-mail: info@adonet.hu . Az ajándéksorsolás jogszabályban írt bejelentése megtörtént. Az ajándéksorsolás idõpontja: 2009. április 7. 11. óra. Helye: Adónet.Hu Zrt. Központi ügyintézés: 7400 Kaposvár, Ezredév u. 1. - közjegyzõ jelenlétében. A nyerteseket e-mailben megkeressük, a nyereményeket postai úton juttatjuk el.

További információ az ajándéksorsolásról: Önadózó Ügyfélszolgálat, 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010 www.kezikonyvek.hu  info@adonet.hu

Információk a vásárlásról:

Megrendelését elküldheti e-mailben az info@adonet.hu címre: ezesetben kérjük megadni a számlázási és postázási nevet és címet.

Megrendelését feladhatja interneten is:   Egyéni vállalkozók kézikönyve vásárlás

A megrendelésrõl e-mailben díjbekérõt küldünk, és kérjük az ellenérték átutalását az ADÓNET.HU Zrt. bankszámlájára. Postai befizetéshez csekket küldünk. A számlát az ellenérték bankszámlánkra érkezésének napjával mint teljesítési nappal kiállítjuk. A könyvet az ellenérték bankszámlánkon történt jóváírásának napján a megadott címre postázzuk, hozzá a teljesített számlát mellékeljük, amely a fentiek szerint pénzügyi teljesítést már nem igényel. A teljesítéssel kapcsolatban információt kérhet, panaszt tehet a fenti Ügyfélszolgálatunkon, illetve a 82/511-242 telefonszámon.

ADÓNET.HU Zrt.


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra