A könyvelők nem várnak tovább, hanem saját maguk fejlesztenek!

ART

Nyomtatás
Forrás: MKOE

Címkék: e-BEV


Kusza az ügyfélkapu? Lassan zajlik a szűrés fejlesztése? Riasztó, hogy egy bevallásra 3-4 felesleges üzenet érkezik válaszul? A könyvelők nem várnak tovább, hanem saját maguk fejlesztenek...

Mivel az értesítési tárhely "fejlesztése" rengeteg problémát okozott, egy mérnök-informatikus-könyvelő úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az irányítást, hogy minimalizálja a károkat. Ezért írt egy Google Chrome böngészőhöz tartozó bővítményt, amely színekkel látja el az egyes tárhelyi üzenet típusokat.
 
A fejlesztő, Balogh Norbert és kollégája Gál Péter úgy gondolják, hogy ennek a böngésző kiegészítésnek valóban mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Hasonlóan gondolkodott Bakos Attila, aki a FIREFOX bővítményt írta. Ezért az MKOE azokat széles körben megosztja. Ezúton is köszönjük a fejlesztést!
 
 
A telepítéshez nem kell semmilyen leírás, csak rá kell rákattintani bármelyik linkre, az rögtön telepíthető is, a "Hozzáadás", vagy "Telepítés" gombra való kattintással. Ezt követően már a tárhelyre való belépéskor jól látható lesz a változás! A Chrome továbbra se támogatja a JAVA-t, tehát Chrome alatt nem fog futni se a feltöltési, se a letöltési program.
 
Az e-mailek ettől még özönleni fognak, azok szűrésére már korábban írt a 1818 egy tájékoztatót , az adott levelező-programot kiválasztva néhány lépésben a szűrés egy életre beállítható.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra