A VOSZ felhívása

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége arra kéri az üzleti szféra szereplõit, hogy fogjanak össze és támogassák a Kormány kármentõ alapját a vörös iszap szennyezés károsultjainak megsegítésére, esélyt adva az újrakezdéshez.

A VOSZ felhívása

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) azzal a felhívással fordul az érdekkörébe tartozó vállalkozások tulajdonosaihoz és szakmai szövetségeinek vezetõihez, hogy segítsenek a Veszprém megyei ökológiai katasztrófa áldozatainak.

Tagjainkat és támogatóinkat arra kérjük, hogy pénzbeli adományaikat közvetlenül juttassák el a közelmúltban a károsultak javára – a Kormány által - létrehozott Magyar Kármentõ Alap számlájára (számlaszám: 11794022-22222222).

Arra kérjük az üzleti szféra szereplõit, hogy fogjanak össze és támogassák a kármentõ alapot a vörös iszap szennyezés károsultjainak megsegítésére. Hiszünk abban, hogy a szolidaritáson nyugvó összefogásunk eredményre vezethet: a bajba jutott személyek testi-lelki sérüléseinek és a természet sebeinek meggyógyítására lehet reális esély. Közösen cselekedjünk a károsultak mentális és fizikai felépüléséért! Segítsünk rajtuk!

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. 10-12. hónapra 4.410,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra