Adatszolgáltatási kötelezettség a KSH felé

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A KSH a 2007. évi Országos Statisztikai Adatgyûjtési Program (OSAP) közzétételével egyidejûleg lehetõséget nyújt arra, hogy a statisztikai számjellel (adószámmal) rendelkezõ szervezetek elõzetesen tájékozódhassanak a KSH felé 2007. december 31-ig teljesítendõ adatszolgáltatási kötelezettségükrõl.

Az adatszolgáltatási kötelezettséget tartalmazó határidõnaplóban megtalálható az egyes kérdõívek beküldési címe is, ami hivatalunk munkaszervezési rendjének változása miatt eltérhet az eddigiektõl. A határidõnaplóból továbblépve megtekinthetõk és letölthetõk a KSH elrendelésû, 2007-ben beküldendõ 2006. évi éves és 2007. évi évközi (színnel kiemelt OSAP-számú) kérdõívek, kitöltési útmutatók és segédletek.

A beküldési címek és a kérdõívek megtekinthetõk még: www.ksh.hu -> Adatgyûjtések -> Letölthetõ kérdõívek, útmutatók menüpont alatt.

Jelenlegi állapot szerinti adatszolgáltatási kötelezettségének megtekintéséhez gépelje be érvényes statisztikai számjele elsõ nyolc számjegyét (adószám elsõ nyolc számjegye).

Forrás: www.ksh.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra