ADÓKEDD Debrecenben

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A következõ elõadás 2008. március 11-én kedden, 1400 órai kezdettel, az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága debreceni központi ügyfélterében kerül megrendezésre.

A hagyományoknak megfelelõen kedden, az adóhivatal munkatársai, a leginkább aktuális témákban ingyenes elõadásokat tart annak érdekében, hogy az adózók minél szélesebb köréhez tudjon naprakész, a gyakorlatban is jól hasznosítható információkat eljuttatni.

A következõ elõadás 2008. március 11-én kedden, 1400 órai kezdettel, az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága debreceni központi ügyfélterében (Debrecen, Faraktár u. 29/c.) kerül megrendezésre, melynek témája a következõ lesz:

Az adó-, az együttes adó, a jövedelem és az illetõségigazolások kiadásának rendjében bekövetkezett változások.

Az adózás rendjérõl szóló 2003. évi XCII. törvény 2008. évi változásai, különös tekintettel az elektronikusan kezdeményezhetõ eljárásokra, a közbeszerzéshez kapcsolódó kifizetést kérõk részére - kötelezõen elõírt - együttes adóigazolás bemutatási kötelezettségre és az adóügyek elektronikus intézésének szabályairól szóló 34/2007. (XII. 29.) PM rendelet szabályaira.
Elõadó: SZAKAJDA MARIANNA – osztályvezetõ-helyettes

Az „ADÓKEDD”-re minden érdeklõdõt várunk.

 Forrás:  www.apeh.hu

APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra