Ajánlat a visszaélés-bejelentési rendszer közös működtetésére!

JOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A pénzmosás elleni törvény hatálya alá tartozó szolgáltatók, továbbá a legfeljebb 249 főt foglalkoztató vállalkozások a belső visszaélés-bejelentési rendszerüket közösen is létrehozhatják. Ha még nem tette volna, ezen a módon is megfelelhet a Panasztörvényben írt kötelezettségének.

Ezzel a lehetőséggel jellemzően kapcsolt vállalkozások, cégcsoportok élhetnek, de egymástól független vállalkozások is kialakíthatnak ilyen együttműködést. 

Ha közös rendszert kívánna létrehozni,

  • a csoportban résztvevő cégek, vállalkozások számának és
  • foglalkoztatotti létszámának

megadásával kérje dr. Szabó Tibor erre vonatkozó ajánlatát az info@drszabotibor.hu e-mail címen.

Szabó Tibor ügyvéd
www.drszabotibor.hu

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra