APEH Ügyfélkapuk

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Az adózóknak országosan már 52 APEH ügyfélszolgálaton van lehetõségük arra, hogy Ügyfélkapu regisztrációt kezdeményezzenek.

______________________________________

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év 1-12. hónapra: 17.640,-Ft.  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu

______________________________________

APEH Ügyfélkapuk

Az adóhatóságnál 2009. november 10-én bevezetett új szolgáltatás annyira népszerûnek bizonyult, hogy március elejétõl újabb adóhatósági ügyfélszolgálatok kapcsolódtak be a regisztrációs rendszerbe - derül ki az APEH sajtóközleményébõl. Az eddig eltelt mintegy négy hónap alatt több mint 3.200-an vették igénybe a lehetõséget. Jelenleg több mint 850 ezer fõ rendelkezik az elektronikus adóbevalláshoz nélkülözhetetlen Ügyfélkapuval.

Az állampolgárok 2009. november 10. óta kezdeményezhetik regisztrációjukat az APEH központi ügyfélszolgálatain is az Ügyfélkapu rendszerébe, miután az okmányirodák mellett erre az adóhivatal is jogosultságot kapott.

A szolgáltatás elindítása a MeH infokommunikációs államtitkárságának szakmai támogatásával, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) és az APEH együttmûködése keretében vált lehetõvé. A zökkenõmentes mûködés elindulása után rövid idõn belül kiderült, hogy a szolgáltatás keresett és népszerû, ezért célszerû a regisztrálási lehetõség kiterjesztése.

Az Ügyfélkapu regisztrációs szolgáltatás kiterjesztésének megvalósítása az igényfelméréstõl a munkaállomások bekapcsolásáig 71 napot vett igénybe, és így már országosan - a központi ügyfélszolgálatokkal együtt - 52 APEH kirendeltségen van lehetõségük az adózóknak Ügyfélkapu regisztráció kezdeményezésére - közölte az APEH.

***

Egyéni vállalkozók és egyéni cégek kézikönyve 2010

Ez a könyv összefoglalóan tartalmazza mindazt, amit az új szabályok szerinti egyéni vállalkozásról és az egyéni cégrõl tudni kell. Szerzõ: Dr.Szabó Tibor ügyvéd adószakértõ, az Önadózó újság fõszerkesztõje. Formátum: hagyományos nyomdai elõállítású könyv. Terjedelem: 280 oldal. Kiadó: Adónet.hu Zrt. Ára: 4.900,-Ft  + 740,-Ft szállítási költség összesen: 5.640,-Ft.

Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra