APEH üzemanyagárak - szeptemberre

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A 95-ös ólmozatlan motorbenzin literenként 305 forinttal, a gázolaj 326 forinttal, a keverék 327 forinttal, az autógáz pedig 193 forinttal számolható el szeptember 1-je és szeptember 30-a között a hivatal honlapján publikált közlemény szerint.

ÖNADÓZÓ HÍRLEVÉL – hogy a könyvelés rendben legyen!

Gyors és pontos adózási információk heti rendszerességgel. Megbízható válaszok a gyakorlati problémákra. A feliratkozás ingyenes, és egyéb kötelezettséggel sem jár, csak az e-mail címet kell megadni. Bónuszként a feliratkozással azonnal letölthetõ egy szabadon választott szakmai e-kézikönyv.


***


Az Adó- és Pénzügyi Ellenõrzési Hivatal (APEH) közzétette az adózók által elszámolható szeptemberi üzemanyagárakat pénteken.

Ha az szja törvény hatálya alá tartozó magánszemély az üzemanyagköltséget a közleményben szereplõ árak szerint számolja el, az üzemanyagról nem szükséges számlát beszereznie.
(MTI)

***

KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE - Ára: 9.900,- Ft + postaköltség. Szerzõk: az Önadózó újság szerzõi. A könyv hagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme 576 oldal. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. www.kezikonyvek.hu
 

MEGRENDELÉS: info@onadozo.hu 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra