Az APEH a neten is vizsgálódik

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Az APEH az interneten is vizsgálódik, miután a tapasztalatok szerint számos adócsalási lehetõséget hirdetnek nyilvánosan a világhálón - írta a Magyar Nemzet.

Az APEH a neten is vizsgálódik

A lap szombati számában megjelentek szerint az APEH-nak is szemet szúrt, hogy elöntik az adócsalási lehetõségeket kínáló hirdetések az internetet, emiatt országszerte több tucat revizor fürkészi napi nyolc órában a világhálót.

A hatóság munkatársai figyelik az internetes reklámokat, így akadtak például annak a cégnek a nyomára, amely tetszés szerinti áfás számlákat árult a világhálón. A revizorok rendszeresen ellenõrzik az elektronikus árverési oldalakat is. Sokan nagy értékben adnak el használt tárgyakat az interneten, de az adót nem fizetik be.

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év II. félévre 8.820,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra