Bankkártyás adófizetés

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az Adó- és Pénzügyi Ellenõrzési Hivatal 2008. január 1-jétõl az adózók számára lehetõséget biztosít a bankkártyás fizetési módra.

Ennek a szolgáltatásnak a bevezetése lerövidíti az adózók ügyintézési idejét, hiszen az eljárási illetékek postai úton történõ kiváltását eredményezi, mely mód mentesíti az adózót a hivatalunk többszöri felkeresése alól.

A szervezet 23 központi ügyfélszolgálatán összesen 141 terminálon keresztül lehet bankkártyás adófizetést teljesíteni. Az adóhatóság régiónként  átlagosan 5 terminált mûködtet. Budapesten a Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság központi ügyfélszolgálatain, míg vidéken a megyeszékhelyeken mûködõ központi ügyfélszolgálatokon van mód a bankkártya használatára. Az adózó illetékességtõl függetlenül bármely arra kijelölt ügyfélszolgálaton teljesíthet bankkártyás befizetést.

A kártyás fizetés során az OTP-Bank által elfogadott minden bankkártyát fel lehet használni, így különösen a VISA,  a VISA Elektron, az American Express, a MasterCard, a Maestro, a MasterCard Elektronic és a Bankpont logós OTP bankkártyát.

A bankkártyás  adófizetés költségei az államot terhelik.

Forrás: www.apeh.hu 

Adó- és Pénzügyi Ellenõrzési Hivatal

Dél-alföldi Regionális Igazgatósága
2008.02.27.
 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra