Bérelni is lehet az új online kasszákat - Olcsóbb pénztárgéphez is hozzá lehet jutni

ÁFA

Nyomtatás
Forrás: OPT Kft.

Címkék: pénztárgép


35-40.000 db vállalkozás valószínűleg nem tudja egy összegben fedezni a kasszaátállás költségeit. Számukra is megoldás lehet a bérlés. Az Országos Pénztárgéptechnikai Kft. /OPT Kft. / a piac, és ügyfeleik megnyugtatására közleményt adott ki, amelyben a pénztárgépbérlés lehetőségeit mutatja be.

Elkezdődött az új, AEE-egységgel rendelkező pénztárgépek gyártása, a kasszacserében érintett vállalkozások több gyártó és forgalmazó géptípusai közül választhatnak. Az új gépek ára azonban eléggé borsos, a vállalkozások aggódva várják mennyibe is fog kerülni a legolcsóbb kassza. A pénztárgépbérlés ugyanakkor a kisebb vállalkozások számára is megoldást jelenthet, ebben partner az Országos Pénztárgéptechnikai Kft. Az Opt Kft. több engedéllyel rendelkező pénztárgépet gyártó gépeit forgalmazza, így  kedvező árú pénztárgépet biztosít megrendelői számára.
 
"A várható legolcsóbb 130.000.-+ áfa-s pénztárgépek bruttó ára is el fogja érni a 200.000Ft-ot, mire azok beüzemelve az üzletekbe kerülnek. Számos visszajelzést kaptunk, amelyben a vállalkozások aggodalmukat fejezték ki mind a határidő, mind a kasszák cseréjének költségeit illetően. Sok kisvállalkozónak egyszerűen nincs pénze arra, hogy az új pénztárgépet megvegye. Ezt a problémát hivatott megoldani a bérlés, amely lehetőségről, úgy látjuk, az érintetteknek nincs információjuk. Szeretnénk megnyugtatni a felhasználókat, hogy   egy kisebb összeg befizetésével is elvihető egy új kassza, s ha később rendelkezésre áll majd az összeg, akkor az ügyfél megvásárolhatja, egyébként pedig hosszú távon bérelheti a gépet havi viselhető összegért- hangsúlyozza Várkonyi Gábor, az Országos Pénztárgéptechnikai Kft /OPT Kft/ képviselője.
 
Az OPT Kft. szerint a kedvezőtlen piaci helyzet, és a tapasztalataik azt mutatják, hogy nagy igény van a pénztárgépbérlésre. Előzetes felméréseik szerint 35-40.000 db vállalkozásnak lesz igénye bérleti konstrukcióra, amely jó megoldás azok számára, akik nem tudják egy összegben fedezni a pénztárgép költségeit, ugyanakkor a törvénynek is meg kívánnak felelni.
 
Kedvezőbb árak is elérhetők
 
Az Országos Pénztárgéptechnikai Kft. több pénztárgépgyártó- és forgalmazó céggel  áll kapcsolatban. A szakmai tapasztalat és érdekképviseleti szervek / IVSZ/ bevonásával figyeli a piaci helyzet alakulását, és amennyiben kedvezőbb árfekvéssel tud gépet biztosítani, úgy azzal a típusú géppel bővíti a választékot a vevő igényeinek kiszolgálása érdekében. Az OPT Kft. kizárólag MKEH engedélyes pénztárgépre vesz fel megrendelést. "Több forgalmazóval tárgyalunk, akik szeptember 1-je után kaphatnak engedélyt, és kedvező áron tudnak majd pénztárgépet biztosítani. Országos lefedettségű hálózatunknak köszönhetően összefogjuk a megrendelés-állományt, melyet kedvezmények megszerzésére alkalmazunk, és ezzel az ügyfelek érdekeit védjük" - mondta Várkonyi Gábor.
 
Olcsóbbat is lehet választani
 
Az OPT Kft. kiadja a NAV szankciók elkerüléséhez szükséges   bizonylatokat, amellyel a pénztárgép megérkezéséig elkerülhetők a szankciók. Van mód arra is, hogy a leadott megrendelések és előlegek befizetése után, amennyiben lesz másik gyártó által forgalmazott pénztárgép a piacon, és a gyártói kapacitás lehetővé teszi, úgy a megrendelt modelltől eltérő típus azonos, kedvezőbb árfekvésű pénztárgéppel szolgálja ki a vevőt. Ezt az OPT Kft. szerződései is tartalmazzák, ezáltal biztosítják a későbbiekben kedvezőbb árú beszerzést. Az OPT Kft. arra biztatja a vállalkozásokat, hogy a megrendeléskor az előleg megfizetésével egyidejűleg adják le arra vonatkozó igényt is, mely szerint  megvásárolják  a pénztárgépet,   állami támogatással vagy a nélkül, vagy pedig bérelni szeretnék. 

Az OPT Kft célja, hogy a szeptember 1-jéig kötelezően megrendelt pénztárgépigényt kiszolgálja. A megrendeléseket az országosan szerződött minősített partnereken /pénztárgépes viszonteladók/ keresztül, hitelt érdemlően visszaigazolva az ügyfél felé felveszi. A partnerek/viszonteladók listája a megnövekedett igényű megrendelésekhez mérten a cég weboldalán  megtalálhatja ami folyamatosan bővül www.optpenztargep.hu

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra