Bmutatjuk a V Pont.hu oldalt

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Ma a Marketing Expón mutatjuk be a vállalkozásfejlesztési tanácsadó oldalt, a www.vpont.hu-t. Itt található a Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák Szaknévsora is. Több mint ezer vállalkozót várnak a kiállításra a kis és középvállalkozók körébõl.

Bmutatjuk a V Pont.hu oldalt - www.vpont.hu  

Hogyan építse és irányítsa cégét?  = V Pont.hu Napi tippek a cégvezetéshez a szervezés, munkaügyek, marketing területérõl.

Hol járnak, mit tesznek a többiek a vállalkozói szférában? = V Pont.hu Friss infók a versenyelõny megszerzéséhez és megtartásához.

Hogyan vegye ki a pénzt a vállalkozásból? = V Pont.hu Szakértõi jelentések a cégtulajdonosnak.

Milyen a jó könyvelõ? = V Pont.hu Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák Magyarországon. Keresse a V licenszû könyvelõket.

A vállalkozás-fejlesztési tanácsok mellett az oldalon megtalálható a VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETÛ KÖNYVELÕ IRODÁK SZAKNÉVSORA is.

Az oldalon csak olyan könyvelõk és könyvelõ irodák regisztráltak, akik megfelelnek a VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETÛ KÖNYVELÕ IRODA alábbi feltételeinek:

PROFI: A könyvelõ iroda fontosnak tartja a vállalkozás küldetésének elõsegítését, szaktudásával és információval segít a döntéselõkészítésben. Felkészült: az Önadózó újság elõfizetésével naprakész szakmai információkkal rendelkezik, lépést tart a változásokkal, ismeri az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat.

TAKARÉKOS: A könyvelõ iroda felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvezõ és takarékos üzleti megoldásokra. Egy könyvelõn sok minden múlik, és egy ilyen könyvelõ megéri a pénzét.

BIZTONSÁGOS: A könyvelõ iroda a szolgáltatása szakszerû teljesítésével biztonságot nyújt a megbízónak, saját eljárásával nem teszi ki õt jogsértések és határidõ mulasztások következményeinek. Kellõ diszkrécióval kezeli a vállalkozás ügyeit.

GONDOS: a könyvelõ iroda elvégzett munkája szakszerû, megfelel a jogszabályoknak, precíz és számon kérhetõ.

FELELÕS: a könyvelõ iroda a szolgáltatását a megbízóval megkötött írásbeli szerzõdés alapján végzi, amely a vállalkozó felé tartalmazza a fenti alapelvek  elfogadását.

A VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETÛ KÖNYVELÕ IRODA védjegyének használatának feltétele, hogy a könyvelõ iroda a fenti kritériumrendszert beépítse a vállalkozóval fennálló – írásba foglalt – szolgáltatási szerzõdésébe. A könyvelõ iroda az oldalon való regisztrációval nyilatkozik ezen feltétel elfogadásáról és alkalmazásáról.

Tekintse meg a www.vpont.hu -t.

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra