Cafeteria Expó - Önadózó elõfizetõknek kedvezmény!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A 2011. november 24-én a Best Western Hungária Hotelben megrendezésre kerülõ III. Cafeteria Expo az érdeklõdõk számára 9.00-14.00-ig látogatható, regisztráció 8 órától. Helye: Best Western Hungária Hotel (Budapest, VII. ker. Rákóczi út 90.). Hallgassa meg az ország egyik legelismertebb cafeteria szakemberének elõadását, tájékozódjon a változásokról és a lehetõségekrõl. A részvételi díjból az Önadózó elõfizetõi 1.000,-Ft kedvezményre jogosultak, amennyiben a jelentkezéskor megjelölik vevõkódjukat.

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Cafeteria Expó - Önadózó elõfizetõknek kedvezménnyel!

-milyen elõírások lesznek 2012-tõl a cafeteriára vonatkozóan
-hallgassa meg az ország egyik legelismertebb cafeteria szakemberének elõadását a kifizetõt terhelõ adó mellett adott juttatások változásairól,
-ismerje meg az ország legnagyobb Cafeteria szolgáltatóinak ajánlatait, és éljen a speciálisan erre a napra vonatkozó kedvezményekkel,
-vegyen részt nyereménysorsolásunkon ahol értékes ajándékokkal gazdagodhat.

Jelentkezés itt: http://www.milton.hu/cafeteria-expo-xmu50

A szakmai napot Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium Belgazdaságért Felelõs Államtitkára nyitja meg elõadásával.

A III. Cafeteria Expón ismertetésre kerülnek a 2012-re vonatkozó jogszabályi elõírások. Ezeket, ahogy szakmai konferenciáinkon mindig, kiváló szakemberek tolmácsolásában hallgathatja meg.

Dr. Andrási Jánosné a NAV osztályvezetõje a 2012-es év elõírásait ismerteti a béren kívül adható juttatásokra vonatkozóan. Az elõadás során szakmai konzultációra is lehetõsége van, ahol a saját cégére, intézményére vonatkozó kérdéseit felteheti.

Az elõadások szakmai moderátoraként Puskelyné Király Ágnes okleveles adószakértõ, a Top Cafeteria Kft. ügyvezetõje irányítja és köti össze az egyes programokat, melyek során a piac vezetõ szereplõi mutatják be szolgáltatásaikat, valamint szakértõnk tanácsot ad a cafeteria rendszerek hatékony mûködtetéséhez.

Az Expó során Ön megismeri a szolgáltatók kínálatát, az elõadások során tájékozódhat az egyes szolgáltatásfajtákról, és az újdonságokról is.

Részvételi díjak
Szeptember 7.000,- + Áfa
Október 8.000,- + Áfa
November 9.000,- + Áfa

Az idei évben a részvételi díj már magában foglalja az ellátás díját is, reggeli kávé, üdítõ és sütemények, délben könnyû ebéd várja Ügyfeleinket.

Regisztrációs információ:

Az Expora csak a Milton Kft. honlapján keresztül lehet jelentkezni, a regisztráció is ezen az oldalon történik
Amennyiben Ön a Milton Kft. regisztrált ügyfele, úgy az oldalon bejelentkezve tud regisztrálni a programra.

Jelentkezés itt: http://www.milton.hu/cafeteria-expo-xmu50

A Cafeteria Expo szervezõje:
Milton Tanácsadó és Oktatásszervezõ Kft.
Cím: 1067 Budapest, Teréz Krt. 43.
Levelezési cím: 1386 Budapest Pf. 957
Tel.: (1) 343-4720
Fax: (1) 343-4721
Honlap: www.milton.hu
E-mail: info@milton.hu

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra