Cégmenedzser: cégjog, munkaügy, számvitel, adózás egy helyen

JOG

Nyomtatás
Forrás: Complex Kiadó

Nincs a cégnél cégjogász vagy HR-es? Hívja segítségül a Cégmenedzsert! A CompLex Kiadó Cégmenedzser szolgáltatása egy helyre gyűjti össze a cégműködéséhez szükséges legfontosabb adózási, cégjogi, munkaügyi, bérügyi, cégbiztonsági szakmai anyagokat és iratmintákat, jelentősen megkönnyítve ezzel a cégvezetők munkáját.

Cégmenedzser szolgáltatás: 

Az online frissülő adatbázis a népszerű Jogtár termékcsalád részeként kínál szakmai támogatást a kis- és középvállalatoknak. A Cégmenedzser a jogszabályok naprakész feldolgozása mellett közel 500 egyéb jogi dokumentumot és több száz iratmintát is tartalmaz, pl. az új munka törvénykönyvének megfelelő munkaszerződéseket.
A Cégmenedzser szakmai tartalma az alábbiak szerint épül fel.

Cégjog

A gazdasági társaságok alapításával, szervezetével és működésével kapcsolatos naprakész ügyleírások segítik a tájékozódást a gyorsan változó jogszabályok útvesztőjében. A szakmai anyagok a gazdasági társaság alapítása, megszűnése mellett az elektronikus cégeljárásra, a kisebbségi jogokra, hitelezővédelemre és a számviteli alapelvekre vonatkozó előírások alkalmazásához is segítséget nyújtanak.

Adózás

A legfontosabb jogszabályok időgépes szakértői magyarázatai és a számviteli alapok (számlarend, számlakerettükör, számviteli politika) mellett hasznos információkat is tartalmaz, összefoglaló táblázatokkal, munkabér-kalkulátorral és gépjármű-nyilvántartó programmal segíti a mindennapi munkavégzést.

Munka- és bérügy

Az új Munka Törvénykönyve alapján összeállított magyarázatok és iratminták elsősorban a munkaviszony létesítésére és megszűnésére, valamint a munka- és pihenőidő nyilvántartására koncentrálnak.
A bérszámfejtési feladatokon kívül a béren kívüli juttatások, cafetéria, költségtérítések rendszeréről, valamint a munkáltatót és munkavállalót terhelő járulékokról és egyéb közterhekről is átfogó magyarázatot és jól használható szakmai segítséget kapnak a kiadvány használói.

Cégbiztonság

A kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi előírások betartásához szükséges teendők mellett a munkabalesettel, valamint a hatósági engedélykérelmekkel, adatszolgáltatásokkal, bejelentésekkel kapcsolatos tudnivalók és nyomtatványok folyamatos online frissítéssel segítik a napi munkát.

A szolgáltatás 2013. március 20-tól április 19-éig 20% kedvezménnyel rendelhető meg.

További információ és megrendelés a Kiadó honlapján

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra