Egyéni vállalkozók kézikönyve - NE MOST VEGYE MEG!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Azt javasoljuk, hogy ne most rendelje meg az Egyéni vállalkozók kézikönyve címû kiadványunkat - várjon vele március 16-ig. Akkor viszont azonnal rendeljen - mert többet fog kapni pénzéért, és lehet, hogy még a pénzpiaci válság megoldásában is besegítünk Önnek

EGYÉNI VÁLLALKOZÓK KÉZIKÖNYVE 2009

Adótippek, számlázási szabályok, munkaügyi, kereskedelmi, fogyasztóvédelmi kötelezettségek, engedély-köteles tevékenységek, üzlet nyítási-, webáruház-mûködési szabályok, követelések behajtása, átalakulás – és minden amit az egyéni vállalkozónak ismernie kell. Vállalkozási tanácsok több mint háromszáz nyomtatott oldalon.

ELÕSZÓ

Égetõen nagy szükség volna egy olyan útmutatóra, amelybõl a vállalkozók megtudhatnák, hogy a vállalkozás során mi is az õ feladatuk, meddig terjed a felelõsségük. Évek alatt próbálják összecsipegetni az információkat, sokszor keserû tapasztalatokat gyûjtve hozzá. Egy olyan könyv kellene, amely a vállalkozó – tehát nem a szakértõk, hanem a vállalkozás tulajdonosa számára érthetõ nyelven összefoglalja az alapvetõ adózási, számlázási, könyvelési, munkaügyi szabályokat, a kereskedelmi, ipari tevékenységek végzésének alapvetõ szabályait, a munkavédelmi, fogyasztóvédelmi és a vállalkozói léttel járó egyéb kötelezettségeket. A vállalkozónak tudnia, hogy mit miért ír alá! Ez a könyv elkészült, itt van – ajánljuk minden egyéni vállalkozónak. A tartalomjegyzékre vetve egy pillantást, döbbenetes, mi mindennek kell megfelelnie egy vállalkozásnak - gondolta volna ezt, mikor átvette a vállalkozói igazolványát? A vállalkozó nem lehet mindenben szakértõ, de mindenrõl rendelkeznie kell a szükséges ismerettel. A könyv friss szemlélettel átfogja a vállalkozási tevékenység minden területét: adótippek, és adóamnesztiák, fizetendõ közterhek táblázatban, tb. ellátások vállalkozóknak, készpénz-kezelés házipénztár, állami támogatások, engedélyköteles tevékenységek, kereskedelmi szabályok, munkajogi tudnivalók, bevezetés a marketing világában, web-áruház mûködési szabályok, követelések behajtása, adósságmenedzselés, forgatókönyvek alapításhoz, átalakuláshoz. Ez a könyv út a sikerhez – mert vállalkozói szemmel közelítve a kérdésekhez, segít átlátni és így jól megszervezni az egyéni vállalkozás összetett feladatait.

Megrendelés: info@adonet.hu - de javasolt várni március 16-ig, mert szeretnénk Önnek segíteni a pénzpiaci válság megoldásában!


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra