Egyszeres könyvvitel a gyakorlatban

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Útmutató és példatár egyéni vállalkozók, mezõgazdasági õstermelõk, társadalmi szervezetek könyvvezetési kötelezettségének teljesítéséhez. Ára: 7.900.-Ft – Önadózó elõfizetõknek 20 % kedvezménnyel: 6.320,-Ft + 820,-Ft postaköltség.

Egyszeres könyvvitel a gyakorlatban

Aki még nem ismeri – e könyvbõl megtanulhatja, aki már ismeri, e könyv alapján könnyen, gond nélkül és hibátlanul végezheti az egyéni vállalkozók, õstermelõk és társadalmi szervezetek könyvelését.  A könyv a gyakorlati életbõl vett példákkal, magyarázatokkal bemutatja az egyszeres könyvvitel teljes folyamatát, a jobb megértés érdekében mintakönyvelést is ad valamennyi lehetséges gazdasági esemény pénztárkönyvi és naplófõkönyvi könyvelésére.

A könyv teljesen az alapoknál kezdi a könyvviteli feladatok számbavételét, így külön fejezetben foglalkozik a hagyományos, kézzel vezetett könyvelés technikájával is. A számítógépes könyvelést a Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetés programmal mutatjuk be. Összefoglaljuk a társadalmi szervezetek könyvvitelének, egyszerûsített mérleg és eredmény-levezetése megállapításának szabályait, bemutatjuk az egyéni vállalkozók könyvelésének gyakorlatát, és külön kitérünk a  mezõgazdasági õstermelõk adózási, járulékfizetési és könyvvezetési kötelezettségeire is.


Ajánljuk e könyvet könyvelõknek, könyvelõirodáknak – de a feladat iránt érdeklõdõ vállalkozóknak, õstermelõknek, társadalmi szervezeteknek egyaránt.

A könyv PÉLDATÁRAT tartalmaz az egyes gazdasági események pénztárkönyvi és naplófõkönyvi könyveléséhez.
A könyv FÜGGELÉKE a kézzel vezetett pénztárkönyv és naplófõkönyv mintáját tartalmazza.

Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2011
Szerzõ: Regõs Gábor
Ára: 7.900.-Ft – Önadózó elõfizetõknek 20 % kedvezménnyel: 6.320,-Ft + 820,-Ft postaköltség.
Megrendelés: info@onadozo.hu
Vásárlás személyesen: Önadózó Ügyfélszolgálat: 1085 Budapest, József krt. 53. Tel: 06 1 267 5010

***

ÖNADÓZÓ újság - folyamatos segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra