Emlékeztetõ - ha még nem utalta az elõfitzetést

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Tisztelt Elõfizetõink, - akik már intézkedtek az Önadózó 2011 évi elõfizetési számla kiegyenlítése iránt, - ezt ezúton is köszönjük, akik még nem, azoktól kérjük, hogy figyeljenek a számla mielõbbi kiegyenlítésére, hogy folyamatosan hozzájussanak lapunkhoz és az elõfizetõknek járó kedvezményekhez! Az Önadózó újságtól a következõ évben is világos, érthetõ és gyakorlatias szakmai írásokra számíthatnak. További információk, adatváltozások bejelentése: info@onadozo.hu, tel: 82/511-242

Emlékeztetõ azok részére, akik még nem utalták át az elõfizetési díjat

Az Önadózó 2011. évi elõfizetõi számláját postai úton már kiküldtük. Ha nem kapta volna kézhez, kérjük jelezze az info@onadozo.hu  e-mail címen, vagy a 06 82 511 242-es telefonszámon. E-mailben és postai úton számlamásolatot küldünk.

A 2011 évi elõfizetési díj még változatlanul 17.640,-Ft (1.470,-Ft) - amely közvetlenül átutalható a kiadó ADÓNET.HU Zrt. 11709002-29903043 számú bankszámlájára.

Ha adatváltozás történt, kérjük az elõbbiek szerint jelezzék, és annak megfelelõ új számlát küldünk.

A számlával és az elõfizetéssel kapcsolatos további információt Ügyfélszolgálatunkon (tel.: 06 1 267-5010) kérhet.

ÖNADÓZÓ ELÕFIZETÕK KEDVEZMÉNYEI 2011-ben:

Az Önadózó újság 2011 évi elõfizetési számlájának kiegyenlítésével az elõfizetõ az egyes lapszámok mellett az alábbi kedvezményekre és szolgáltatásokra is jogosult:

1)  10% kötelezõ szakmai továbbképzés kedvezménye
Elõfizetõink a Sämling Kft. és a Conforg Kft. által szervezett valamennyi nyilvános képzés, továbbképzés, konferencia részvételi díjából érvényesíthetik a 10 %-os kedvezményt, amennyiben a jelentkezéskor megadják az elõfizetõi számlán szereplõ Önadózó vevõkódjukat.

2)  20% szakkönyv-vásárlási kedvezmény
Elõfizetõink részére 2011. évben 20 %-os szakkönyv-vásárlási kedvezményt biztosítunk a www.onadozo.hu oldalon közzétett szakmai kiadványok árából.  

3)  40% kötelezõ Számviteli Szabályzatok kedvezménye
Elõfizetõink 40% extra kedvezményre jogosultak az Egzatik Kft. által készített és forgalmazott kötelezõ Számviteli Szabályzatok árából. Szabályzat-rendelés az Önadózó vevõkód megadásával: www.szabalyzat.com

4) ÖNADÓZÓ ONLINE
– E-ÖNADÓZÓ: elõfizetõink elektronikus formátumban is elérhetik és olvashatják az Önadózó egyes lapszámait a www.onadozo.hu oldalon.   
– ÖNADÓZÓ ONLINE HÍRLEVÉL – Adó – Tb – Számvitel tanácsok és infók hetente, hogy a könyvelés rendben legyen! Feliratkozás: www.onadozo.hu/hirlevel
– SEGÉDLETEK, E-KÖNYVEK: Elõfizetõink ingyenesen tölthetnek le szakmai e-könyveket, segédleteket a www.onadozo.hu oldalon.

5)  HETI ONLINE hírszolgáltatás saját honlapra, hírlevélbe
Elõfizetõink az Önadózó elõfizetõi számlaszám és a vevõkód megadásával a www.hetionline.hu oldalról ingyenesen hetente friss gazdasági, jogi, adózási, vállalkozási híreket tölthetnek le és használhatnak fel szabadon saját honlapra, hírlevélbe.

6) www.jognet.hu: Jogszabálygyûjtemények Online 
Használatával kiváltható  a papír-alapú jogszabálygyûjtemények megvásárlása is.

ÖNADÓZÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – ahova bármely kérdésével és észrevételével bizalommal fordulhat:  1085 Budapest, József krt. 53. I. em. 8.  Telefon: 06-1 / 267-5010. E-mail: info@onadozo.hu Fax: 06-82 / 511-241. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf.: 132


Önadózó Kiadó és Szerkesztõség                         
Dr. Szabó Tibor fõszerkesztõ
 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra