Felhívás Önadózó újság-elõfizetõknek!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Tisztelt Elõfizetõnk,
Kipostáztuk, és már meg kellett kapnia az ÖNADÓZÓ 2011. évre szóló elõfizetési számláját, amelynek fizetési határideje november 5-e, péntek. Kérjük, feltétlenül figyeljen a számla határidõben történõ kiegyenlítésére, hogy folyamatosan hozzájusson lapunkhoz és az elõfizetõknek járó kedvezményekhez! Az Önadózó újságtól a következõ évben is világos, érthetõ és gyakorlatias szakmai írásokra számíthat.

Felhívás Önadózó újság-elõfizetõknek!

Az elõfizetéssel, a számlával kapcsolatos információt az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 1 267 5010-es telefonszámon számon kaphat. Kérjük azt is jelezze, ha a számlát nem kapta volna meg.

Elõfizetõink 2011. évben is változatlanul 1.470,- Ft/hó (17.640,- Ft/év) fogyasztói áron juthatnak hozzá az Önadózóhoz.

Az elõfizetõi számlával kapcsolatos információt Ügyfélszolgálatunkon (tel.: 06 1 267-5010) kérhet.

ÖNADÓZÓ ELÕFIZETÕK KEDVEZMÉNYEI 2011-ben:

Az Önadózó újság 2011 évi elõfizetési számlájának kiegyenlítésével az elõfizetõ az egyes lapszámok mellett az alábbi kedvezményekre és szolgáltatásokra is jogosult:

1)  10% kötelezõ szakmai továbbképzés kedvezménye

Elõfizetõink a Sämling Kft. és a Conforg Kft. által szervezett valamennyi nyilvános képzés, továbbképzés, konferencia részvételi díjából érvényesíthetik a 10 %-os kedvezményt, amennyiben a jelentkezéskor megadják az elõfizetõi számlán szereplõ Önadózó vevõkódjukat.

2)  20% szakkönyv-vásárlási kedvezmény

Elõfizetõink részére 2011. évben 20 %-os szakkönyv-vásárlási kedvezményt biztosítunk a www.onadozo.hu oldalon közzétett szakmai kiadványok árából. 

3)  40% kötelezõ Számviteli Szabályzatok kedvezménye

Elõfizetõink 40% extra kedvezményre jogosultak az Egzatik Kft. által készített és forgalmazott kötelezõ Számviteli Szabályzatok árából. Szabályzat-rendelés az Önadózó vevõkód megadásával: www.szabalyzat.com

4) ÖNADÓZÓ ONLINE

E-ÖNADÓZÓ: elõfizetõink elektronikus formátumban is elérhetik és olvashatják az Önadózó egyes lapszámait a www.onadozo.hu oldalon.  

– ÖNADÓZÓ ONLINE HÍRLEVÉL – Adó – Tb – Számvitel tanácsok és infók hetente, hogy a könyvelés rendben legyen! Feliratkozás: www.onadozo.hu/hirlevel

SEGÉDLETEK, E-KÖNYVEK: Elõfizetõink ingyenesen tölthetnek le szakmai e-könyveket, segédleteket a www.onadozo.hu oldalon.

Az online szolgáltatások igénybevételéhez regisztráljon a  www.onadozo.hu oldalon, majd a belépés után az elõfizetõi számla száma és a számlán szereplõ ötjegyû vevõkód megadásával végezze el az elõfizetõi regisztrációt is, amellyel minden online szolgáltatást elérhet. (Segítség: info@onadozo.hu Tel:a 06-1 267-5010)

5)  HETI ONLINE hírszolgáltatás saját honlapra, hírlevélbe

Elõfizetõink az Önadózó elõfizetõi számlaszám és a vevõkód megadásával a www.hetionline.hu oldalról ingyenesen hetente friss gazdasági, jogi, adózási, vállalkozási híreket tölthetnek le és használhatnak fel szabadon saját honlapra, hírlevélbe.

Ajánljuk elõfizetõink figyelmébe a www.jognet.hu alatt elérhetõ elektronikus jogszabálygyûjteményeinket, amelyek használatával kiváltható  a papír-alapú jogszabálygyûjtemények megvásárlása is.

ÖNADÓZÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT– ahova bármely kérdésével és észrevételével bizalommal fordulhat:  1085 Budapest, József krt. 53. I. em. 8.  Telefon: 06-1 / 267-5010. E-mail: info@onadozo.hu, Fax: 06-82 / 511-241. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf.: 132

Önadózó Kiadó és Szerkesztõség


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra