Frissítse szabályzatait az Önadózóval!

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

I. Számviteli szabályzatok 2012 II. Cafetéria szabályzat 2012 III. Transzferár-nyilvántartási útmutató 2012 IV. Cég Adó Teszt 2012. * Fizessen elő az Önadózó újságra 2012 1-12 hónapra összesen 18.960,-Ft-ért – és díjmentesen hozzájuthat ezen szabályzatokhoz is. Előfizetés: info@onadozo.hu

I. Számviteli szabályzatok
 
A szabályzatok a gazdálkodó szervezetek részére segítséget nyújtanak saját, „testre szabott” szabályzatuk elkészítéséhez. A szabályzat-minták a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 2012. január 1. napjától hatályos rendelkezése alapján készültek. Bt-k Kkt-k részére elkészítettük a Számviteli politika egységes - egyetlen dokumentumba foglalt szabályzatát is.
Önadózó előfizetőknek díjmentesen letölthető számviteli szabályzatok:
Útmutató a Számviteli politika és Szabályzat minták alkalmazásához
Számviteli politika 2012
Leltárkészítési és leltározási Szabályzat 2012
Értékelési Szabályzat 2012
Pénzkezelési Szabályzat 2012
Útmutató a Számviteli politika egységes Szabályzata alkalmazásához (Bt-k, Kkt-k részére)
Számviteli politika és a számviteli döntések Egységes Szabályzata 2012 (Bt. Kkt.)
 
II. Cafetéria Szabályzat 2012
 
A letölthető dokumentumok segítségével és adaptálásával felépítheti cége, munkáltatója
saját cafetéria rendszerét. 
Útmutató az Önadózó Cafetéria Szabályzat Minta alkalmazásához
Nyilatkozat Erzsébet-utalvány átvételéről
Nyilatkozat iskolakezdési támogatás igényléséről
Nyilatkozat önkéntes kölcsönös egészségpénztári juttatáshoz
Nyilatkozat önsegélyező pénztári juttatáshoz
 
III. Transzferár-nyilvántartási útmutató 2012
 
2011 év végén kerül kihirdetésre az 54/2011. (XII. 29.) NGM rendelet, amely jelentősen átszabta a transzferár-nyilvántartások készítésére vonatkozó szabályokat, érdemben csökkentve az adózók adminisztrációs terheit. Az új előírások nagy része már a 2011-re vonatkozó dokumentáció elkészítésekor is alkalmazható, így mindenképpen fontos mélységében megismerni a változásokat. Előfizetőinknek útmutatót és mintát adunk saját nyilvántartásuk elkészítéséhez.
 
IV. Önadózó Cég-Adó-Teszt
 
Az Önadózó Cég-Adó-Tesztet egy igazi bajmegelőző kúraként ajánljuk minden cég (gazdasági társaság, vállalkozás, egyéb szervezet) számára - méretétől, tevékenységétől függetlenül. A kiadvány értelme és célja az, hogy szánjon rá időt és energiát, hogy a kérdéssort végigfuttassa saját cégén, legyen annak akár tulajdonosa, vezetője, alkalmazottja, vagy megbízott tanácsadója. Vonja be munkatársait, határozza meg a teendő intézkedéseket, azokat hajtsák is végre, pótolják a mulasztásokat és hiányosságokat. Innen nézve az Önadózó Cég-Adó-Tesztjét tekinthetjük a céges adóoptimalizálás igazi forgatókönyvének is.

E szolgáltatások igénybevételét Önadózó előfizetők részére díjmentesen biztosítsuk.
Előfizetőként a dokumentumok letöltéséhez  regisztráljon, vagy lépjen be.

Ha még nem előfizető, az alábbik szerint fizethet elő:

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra