Gázárkedvezmény igénylése

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A nagycsaládosok - akik három vagy több gyermek után családi pótlékban részesülnek - kedvezményes áron vehetik igénybe a földgázt, amennyiben erre irányuló kérelmüket 2011. február 28-ig eljuttatták a bejelentett lakóhely, illetve tartózkodási hely szerint illetékes Magyar Államkincstár Megyei Igazgatóságához.

___________________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

___________________________________________

Gázárkedvezmény igénylése

A Magyar Államkincstárhoz a fenti határidõig összesen 69204 kérelem érkezett be, a beékezett kérelmek feldolgozása közel száz százalékos.

Az elmúlt hét végén a Kincstár megkezdte a hiánypótlást igénylõ ügyekben a hiánypótlási felhívások kiküldését. A hiányzó adatok pótlására a hiánypótlási felhívás kézhezvételétõl számítva 8 nap áll az ügyfelek rendelkezésére.

A leggyakoribb hiánypótlási okok, hogy a kérelmezõ személye nem azonos a csatolt gázszámla fizetõjének személyével, vagy nem került a kérelemhez csatolásra az utolsó havi gázszámla. Hiánypótlásra szorulnak továbbá azok az EMFESZ szolgáltatóval szerzõdéses viszonyban álltak részérõl benyújtott kérelmezõk ügyei is, akik EMFESZ számlát csatoltak, mivel ez a számla már nem alkalmas a kedvezmény megállapításához.

Akik a hiánypótlási felhívás ellenére sem küldik meg a hiányzó adatokat a Kincstár Megyei Igazgatóságához, azok esetében a kedvezmény megállapítására irányuló eljárást meg kell szüntetni, illetve a jogszabályok alapján el kell utasítani, így 2011. évre már nem vehetik igénybe a támogatást.

A kedvezménnyel, valamint a hiánypótlással összefüggõ kérdések megválaszolására a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálatai, illetve a Call Center (06-1-452-2910, 06-30-344-0045, 06-70-460-9005, 06-20-881-9535) munkatársai rendelkezésére állnak.

***

ÖNADÓZÓ - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. 1-12. hónapra 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra