Hatékony fellépést igér az új OLAF elnök

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Február 14-én hivatalba lépett Giovanni Kessler, az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) új fõigazgatója, aki hatékony fellépést ígér a csalások ellen.

___________________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

___________________________________________

Hatékony fellépést igér az új OLAF elnök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleménye ismerteti: Kessler a négy igazgatóságból álló, 500 munkatársat foglalkoztató hivatal vezetõje lesz, és mintegy 50 millió eurós költségvetés felett rendelkezik majd. Õ lesz a felelõs az OLAF tevékenységének végrehajtásáért, kiemelten az adminisztratív vizsgálatok lefolytatásáért, amiben teljes függetlenséget élvez. Emellett õ irányítja majd az OLAF tagállamokat segítõ tevékenységét, amelynek során a hivatal szorosan és rendszeresen együttmûködik a tagállamokkal, illetve azok illetékes hatóságaival az EU költségvetését érintõ csalás elleni küzdelemben. Kessler részt vesz majd a bizottság csalásellenes stratégiájának kialakításában is.


"Minthogy Európa jelenleg a költségvetési szigorítások és takarékossági csomagok idejét éli, az OLAF küldetése a csalások elleni küzdelem, és az EU pénzügyi érdekeinek védelme területén fontosabb, mint korábban bármikor. Ezért arra törekszem majd, hogy az OLAF, függetlensége megõrzése mellett minél hatékonyabban mûködjön. Szoros együttmûködésre törekszem továbbá az Európai Bizottsággal, a Parlamenttel és a tagállamokkal, és aktív szerepet kívánok betölteni a Lisszaboni Szerzõdés által kijelölt reformfolyamatban" - idézi a közlemény a fõigazgatót.

***

ÖNADÓZÓ - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. 1-12. hónapra 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra