Itt a teljes magyar cégadatbázist elérheti

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A CompLex Céginfó egy olyan gazdasági információs és elemzõ rendszer, amely átfogó képet ad a magyar gazdaság szinte egészérõl. A rendszer a megszokott lekérdezési lehetõségeken felül innovatív és sokrétû keresési lehetõségeket és többletszolgáltatásokat kínál. Az ingyenes kiegészítõ szolgáltatás 400 cég változásfigyelését teszi lehetõvé.

TELJES MAGYAR CÉGADATBÁZIS MÉRLEGADATOKKAL, INGYENES CÉGFIGYELÕ SZOLGÁLTATÁSSAL 

A lemez alapja a cégbírósági adatbázis, de ezen felül cégek esetében további jelentõs többletinformációkat tartalmaz:
• az 1989 óta bekövetkezett összes változást (cégtörténet, cégnév, székhely, alaptõke stb. )
• a gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékbõl nem hozzáférhetõ hirdetményeket és közleményeket,
• a csak külön forrásokból nehézkesen hozzáférhetõ pénzügyi beszámolókat, könnyen kezelhetõ és kereshetõ adatformátumban,
• a legfrissebb létszámadatokat,
• az APEH adószámokra vonatkozó információit, és határozatait,
• a munkaügyi és munkavédelmi bírságokat,
• 50 000 cég telefonszámát.

Ezen felül tartalmazza a  teljes, hiteles egyéni vállalkozói adatbázist (név, cím, adószám és tevékenységi kör), továbbá a nonprofit szervezetek és közintézmények adatbázisát.

KOCKÁZATMENEDZSMENT A CÉGINFÓVAL

A Céginfo segítségével elemezheti és figyeltetheti meglévõ vagy potenciális üzleti partnereit, és ezáltal megalapozottabb üzleti döntéseket hozhat, illetve idõben lépéseket tehet üzleti kockázatai csökkentése érdekében. A Céginfo a kockázatmenedzsment támogatásához a következõket kínálja:

1. Ingyenes Cégfigyelõ szolgáltatás

A Céginfo Cégfigyelõ szolgáltatása 400 cég változásfigyelését teszi lehetõvé. Az adatbázisból listák készíthetõk a figyeltetni kívánt cégekrõl, minden elõfizetéshez 2 listát lehet létrehozni, listánként 200 céggel. A figyeltetett cégek adataiban bekövetkezõ valamennyi változásról     e-mailben értesítést küldünk.

2. Cégkapcsolati − tulajdonosi háló modul

A szintén ingyenes kapcsolatháló-modul a cégek közötti tulajdonosi összefonódásokat és egyéb kapcsolatokat ábrába rendezve jeleníti meg.

3. Mérlegadatok, export, pénzügyi mutatószámok

A Céginfo jelenleg tartalmazza szinte az összes cég 2008-as mérleg- és eredménykimutatás-adatait. Hogy megkönnyítsük a mérlegadatok alapján történõ elemzést, a potenciális üzleti partnerek, versenytársak pénzügyi szempontú összehasonlítását és megítélését, 2010. májusától új, elõfizetõknek ingyenes szolgáltatásként lehetõvé tesszük a felhasználó által tetszõlegesen kiválasztott cégek automatikus mérlegadatexportját. Ehhez kapcsolódóan egy szintén új funkció segítségével a rendelkezésre álló adatokból pénzügyi mutatószámok képezhetõk.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK, FUNKCIÓK

• Több mint 50-féle keresési lehetõség, mely egymással kombinálható, szemben az ingyenes adatbázisok 3 lehetõségével,
• listakészítési tömeges adatexportálási lehetõséggel,
• folyamatos adatfrissítés.

A szolgáltatás 2010. április 30-áig kedvezményesen rendelhetõ meg, bõvebb információt a CompLex Kiadó Kft. honlapján talál.

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. év 1-12. hónapra: 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra