Jelentkezzen a Sämling Kft. tavaszi pénzügyi menedzsment kurzusára!

ART

Nyomtatás
Forrás: Sämling

7 napos, kiscsoportos, londoni üzleti képzés, magyar nyelven, Angliában kiállított oklevéllel. Az oklevél sikeres megszerzéséhez a következők szükségesek: kötelező otthoni munka, csoportmunka és vizsga. ÁFA MENTES akkreditált képzés!

2012. márciustól júniusig - Pénzügyi menedzsment EBSL oklevéllel (7 nap)

Hatékony munka ma már nem létezik anélkül, hogy ne legyünk tisztában döntéseinknek a vállalkozás eredményességére és pénzügyi egyensúlyára gyakorolt hatásaival, gyakran van szükség a pénzügyi látásmódra és alapösszefüggésekre, valamint a szakzsargon használatára.

Az European Business School London és a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. közös szervezésében indított, akkreditált Pénzügyi menedzsment képzés olyan vállalati szakembereknek szól (közép- és felsővezetők), akik a vállalatirányítás mind operatív, mind stratégiai pénzügyi folyamatait magas szinten szeretnék menedzselni.

A tanfolyam magyar nyelven tartott kiscsoportos, gyakorlatorientált NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI MENEDZSMENT képzés.
A képzés a vállalati pénzügyek és praktikák gyakorlati oldalára fókuszál, miközben lehetőséget nyújt arra is, hogy a résztvevők megoldást találjanak saját, illetve a vállalatuknál jelentkező pénzügyi problémákra.

Tekintse meg részletes képzés tájékoztatónkat!
Amiről szó lesz:
Bevezetés a pénzügyi menedzsmentbe
Nemzetközi pénz- és tőkepiacok
Finanszírozás rövid- és hosszútávon
Portfólió menedzsment
Nettó forgótőke menedzsment (Working Capital Management)
Beruházási döntések
A tőke költsége
Osztalékpolitika
Vállalatértékelési módszerek
Felvásárlások és összeolvadások
Kockázatmenedzsment

Részletes tematika

További információ: Pénzügyi menedzsment EBSL oklevéllel

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra