Jelentkezzen őszi kurzusokra a Sämling Kft-nél!

ART

Nyomtatás
Forrás: Sämling

Használja még ki, hogy munkavállalói képzésének díját a szakképzési hozzájárulásból fedezheti! Konszolidált beszámoló, speciális IFRS kurzusok (befektetett eszközök, pénzügyi instrumentumok), konferencia az adóváltozásokról. Önadózó előfizetőknek kedvezmény!

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a műhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerű teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

______________________________________________________________

Jelentkezzen őszi kurzusokra a Sämling Kft-nél!

2011. december 1-2. - Konszolidált beszámoló (2 nap)

A két napos képzésen a konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők. A hallgatók előbb átfogó képet kapnak a módszerekről, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.
 
2011. december 5. és 2011. december  12. FÓRUM a 2012. évi legfontosabb gazdasági jogszabályváltozásokról (2 nap)

Program: 2011. december 5-én, hétfőn:
10h00-11h30 Art. - Dr. Kovács Ferenc (NAV elnökhelyettesi tanácsadó)
11h45-12h45 TAO - Meghívott szakelőadó
13h45-15h15Áfa - Dr. Farkas Alexandra (jogász, NAV adószakreferens)

2011. december 12-én, hétfőn:
10h00-12h00TB - Dr. Futó Gábor (TB szakértő, ügyvéd)
13h00-15h00SZJA - Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs (adószakértő)
Önadózó ügyfeleknek speciális részvételi díjakat kínálunk!

2011. december  7.
- IFRS Befektetett eszközök (1 nap)

Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint a befektetett eszközök számviteli kezeléséről – előadás és gyakorlati példák. Befektetett eszközök nagyon sok cégnél teszik ki a mérleg jelentős hányadát. A Nemzetközi beszámolókészítési szabványok (IFRS) több sztenderdje foglalkozik befektetett – tárgyi vagy immateriális eszközök számviteli kezelésével. Kurzusunk ezen eszközök elszámolásához nyújt gyakorlati segítséget és példákat.

2011. december  8. -IFRS Pénzügyi instrumentumok (1 nap)

Egynapos kurzus a pénzügyi instrumentumok áttekintéséről és számviteli kezeléséről. Pénzügyi instrumentumok minden cégnél előfordulnak (pl. vevők, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is. Kurzusunk az instrumentumok világában való eligazodáshoz nyújt iránytűt és gyakorlati segítséget ad a mindennapokban felmerülő kérdések kezeléséhez.

Oktatónk, Ipacs Laura friss és naprakész információkkal szolgál az ifrs tanfolyamokon!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpont jár a képzéseken történő részvételért.

______________________________________________________________


ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Elõfizetés: info@onadozo.hu



Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra