Képzésajánló

Forrás: Sämling

IAS-IFRS képzés (5 nap), IFRS Befektetett eszközök (1 nap), IFRS Halasztott adó (0,5 nap). Kiváló előadó, kamarai kreditpont, 10% Önadózó kedvezmény.

2013. február 12-20.  IAS-IFRS képzés  (5 nap)
 
Az IFRS (Nemzetközi jelentéskészítési sztenderdek) elvei, szellemisége és alkalmazása mit kell tudni és hogyan használjuk?
A kiscsoportos kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveiről és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat.  Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a főbb várható eltérésekre.
 
Részletes tematika ittolvasható!
 
2013. február 21.  IFRS Befektetett eszközök  (5 nap)
 
Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint a befektetett eszközök számviteli kezeléséről – előadás és gyakorlati példák
Befektetett eszközök nagyon sok cégnél teszik ki a mérleg jelentős hányadát. Az IFRS több sztenderdje foglalkozik befektetett – tárgyi vagy immateriális eszközök számviteli kezelésével. Befektetett eszközök kurzusunk ezen eszközök elszámolásához nyújt gyakorlati segítséget és példákat.
 
Részletes tematika ittolvasható!
 
2013. február 22.  IFRS Halasztott adó  (5 nap)
 
6 órás kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről – előadás és gyakorlati példák.
A halasztott adó elszámolása a nemzetközi gyakorlatban elvárt, de a magyar beszámolókészítők számára sokszor jelent nehézséget. Kiscsoportos, gyakorlatorientált kurzusunk az adóelszámolás gyakorlati használatához nyújt segítséget és ad példákat gyakran előforduló, illetve ritkább esetekre.
 
Részletes tematika ittolvasható!

 

 
Időpontokról, árakról, kedvezményekrőltájékozódjon weboldalunkon: számvitel képzések

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra