Last minute kedvezmény az Önadózó olvasóinak

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A European Business School London és a Sämling Gazdasági Továbbképzõ Kft. közös szervezésében indított, akkreditált Pénzügyi menedzsment képzés olyan nélkülözhetetlen, gyakorlati ismereteket nyújt, amelyek a pénzügyi kimutatások elemzésére, tervezésre, pénzügyi döntéshozatalra, pénzügyi kockázatkezelésre és megértésére vonatkoznak.

Last minute kedvezmény az Önadózó olvasóinak

Minden szakember – akár tudja, akár nem - befolyással rendelkezik a vállalkozása pénzügyi helyzetére és ehhez megbízható, a napi munka során használható pénzügyi ismeretekre, pénzügyi háttérre van szükségük.

A program során a részvevõk betekintést nyerhetnek a pénzügyi beszámoló összeállításánál alkalmazott alapelvekbe, a beszámoló részei közötti összefüggésekbe, megismerhetik a vállalati költségstruktúra elemeit, különbözõ módszereit. Számos esettanulmány, példa segíti a résztvevõket a pénzügyi életben használt, alapvetõ fogalmak megértésében. Nyilvánvalóan nem a számoláson van a hangsúly, hanem a megfelelõ rálátáson, amelynek segítségével adott helyzetben a legjobb döntés hozható. A képzési modul tartalmi kialakítása során arra törekedtünk, hogy a képzésen alapvetõen ne ismeretfrissítésre, illetve az iskolarendszerû oktatásban használt egyirányú információ- átadásra kerüljön sor, hanem a korszerûbbnek számító prezentációs, értekezlet és workshop hatékonyan alkalmazható interaktív technikájára.

Önadózó olvasóknak 30 000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzés díjából!

További információ itt. 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra