Látványos beszámolók egyszerûen - könyvelõknek

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Egy könyvelõiroda vezetõjeként tudom, hogy ügyfeleim bizalmát megnyerni és megtartani nem kis feladat. A mi szakmánkban ehhez naprakész szakemberekre és professzionális irodai háttérre van szükség – ezek közük egyikbõl sem engedhetünk. Bár a könyveléshez különbözõ könyvviteli, számlázási és bérszámfejtõ programokat használunk, a mindennapjainkban fontos szerep jut az irodai szoftvereknek is. Ezekkel készítjük a szöveges beszámolókat, összefoglalókat, részkimutatásokat és éves terveket, sõt számos könyvelési szoftver is ezekkel kompatibilis formába exportálja a könyvelési adatokat.

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

LÁTVÁNYOS BESZÁMOLÓK EGYSZERÛEN - KÖNYVELÕKNEK

Az irodai munkához már évek óta a Microsoft Office szoftvercsomag legfrissebb verzióját használjuk. Ez amellett, hogy jó üzenet ügyfeleink felé: fejlõdünk és lépést tartunk a változásokkal, számomra is megnyugtató, hiszen velünk nem fordulhat elõ olyan kínos szituáció, hogy nem tudunk megnyitni egy újabb fájlformátumban beérkezett anyagot.

Az Office legújabb változata az Office 2010 bevezetése elõtt rendszergazdánk részletesen tájékoztatott az új szoftvercsomag kibõvült funkcióiról. Azt is megmutatta, hogy az Office 2010 weboldalán oktatóanyagok vezetik végig a felhasználót az egyes szoftverek használatán. Ráadásul, mivel az új Office csomagot úgynevezett mennyiségi licencben vásároltuk, még a Microsoft telefonos támogatása is a rendelkezésünkre állt.

Tudjon meg többet, hogyan alakíthatja át könyvelõirodáját még hatékonyabbá, és ismerje meg az Office csomag mennyiségi licenc elõnyeit!

NAGY ADATHALMAZOK HELYETT LÁTVÁNYOS GRAFIKUS KIMUTATÁSOK

Az átállást követõ egyik legszembetûnõbb változás az volt, hogy az ügyfeleinknek készített összefoglalók, a Word 2010 és az Excel 2010 kibõvült funkcionalitásának köszönhetõen egyszerûen, minimális idõ ráfordítással lettek sokkal szemléletesebbek. Az elfoglalt cégvezetõk különösen hálásak azért, ha a nagy adathalmazok és számokkal teli táblák helyett grafikusan mutatjuk meg például a befizetendõ áfa nagyságának éves változását, vagy az egy adott ügyféltõl származó megrendelések alakulását.

Az így elkészített grafikus elemekkel kiegészített táblázatokat természetesen átemelhetjük egy Word 2010-ben készült beszámoló anyagába is, amelyben az eredeti formázás is változatlanul megmarad. A Word dokumentumot a táblázatokkal és a szöveges elemzésekkel együtt akár PDF-ben is elmenthetjük – mi például az összes árajánlatunkat így küldjük ki.

Olvasson tovább, hogyan lehet egyszerûen a könyvelés eredményeit látványos kimutatásokkal prezentálni!

FELADATOK KIOSZTÕÁSA, HATÁRIDÕK BETARTÁSA

Az Outlook 2010 megújult, megosztható funkciónak köszönhetõen a közös feladatok kezelése is egyszerûbb lett, a feladatkiosztás és a határidõk betartása is látványosan javult. Nekünk ez különösen májusban, a beszámolók elkészítésének idõszakában fontos, amikor a havi rutinfeladatok kissé háttérbe szorulnak.  Az én munkámat is megkönnyíti, hogy a kollégáim közös feladatait egy helyen láthatom és azt is pontosan tudom, hogy milyen fontos határidõket kell betartanunk.

JÓL FELKÉSZÜLT MUNKATÁRSAK, ELÉGEDETT ÜGYFELEK

Ügyfeleink elégedettségének egyik alappillére a felkészültségünk, ezt a munkatársaim jól tudják. A jó munkaerõnek ugyanakkor minõségi eszközökre van szüksége ahhoz, hogy szakmai ismereteit érthetõen és áttekinthetõen adja át a partnereknek. Az Office 2010-re való áttéréssel ebben ismét nagyot léptünk elõre – és ezt ügyfeleink is érzékelik.

Most Office vásárlással Windows Phone 7-es okostelefont vagy XBOX 360 konzolt kaphat!

Ismerje meg, hogy könyvelõ irodájában mennyi elõnnyel jár az Office 2010 bevezetése!

***

ÖNADÓZÓ újság - folyamatos segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra