Legyen Ön 2010-ben az év bérszámfejtõje

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az Év Bérszámfejtõje fõszervezõjeként évek óta igyekszünk segíteni az Önök munkáját szolgáltatások, képzések sorával. Hagyományteremtõ szándékkal a Master Consulting Kft. 2010 - õszétõl ismét meghirdeti Az Év Bérszámfejtõje versenyt.

Legyen Ön 2010-ben az év bérszámfejtõje

A versenyek célja, hogy a gazdaság e kiemelten fontos területén dolgozó szakemberek lehetõséget kapjanak szakmai tudásuk bemutatására, összemérésére ezzel is segítve a könyvelõi és bérszámfejtõi munka elismertségét.

Szerezzen országos elismerést Önmagának és a bérszámfejtõ vagy a könyvelõ szakmának.

Legyen ott Ön is a döntõben !

Az Év Bérszámfejtõje kézzelfogható elõnyöket adhat   azoknak, akik:

· napi szinten foglalkoznak bérügyvitellel,

· de olyan vezetõknek is, akik ellenõrizni szeretnék alkalmazottaik munkáját.

A versenyre bárki jelentkezhet,  aki úgy érzi, képes megoldani összetett, bonyolult feladatokat, vagy egyszerûen csak érdeklõdik a bérszámfejtés iránt, s ki szeretné próbálni szaktudását. Természetesen elõnyben vannak azok, akik már tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken, hiszen a kérdések megválaszolása sokkal könnyebb, ha a versenyzõnek már van gyakorlati tapasztalata. Az internetes fordulókon az anonimitást a versenyzõ kérheti, ám a szóbeli döntõ már élõben zajlik.

A bérszámfejtõ verseny két internetes fordulójának legjobb 20 versenyzõje vehet részt a döntõben, ahol személyesen is bizonyíthat a többtagú zsûri elõtt.

A szakmai zsûri tagjai: a számvitel, pénzügy, ügyviteli területek élvonalbeli szakértõi.

A hibátlan bérszámfejtés, (ha létezik olyan) rengeteg tudást, tapasztalatot, gyakorlatot kíván. Ön tudja a legjobban, hogy egy szakembernek folyamatosan képeznie kell magát, a jogszabályokat folyamatosan követnie kell. Nagy szakértelemre, pontos munkára és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy minden hónapban hibamentesen dolgozzon.

Ezek a versenyek az értékes nyeremények mellett játékosan tanítanak, segítik Önt hatékonyabban végezni munkáját. S nem utolsó sorban növeli esélyeit a munkaerõpiacon.         

Számos szakkönyv, képzés és ajándék mellett a nyeremények listája folyamatosan bõvül a felajánlásoknak köszönhetõen. Ezért érdemes  visszanézni a honlapunk nyeremények oldalára.

Regisztráljon!  Versenyezzen!  Nyerjen!

LEGYEN ÖN 2010-BEN AZ ÉV BÉRSZÁMFEJTÕJE!

www.azevszakmaiversenyei.hu

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. 10-12. hónapra 4.410,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra