Ma még a régi áron fizethet elõ az Önadózó újságra

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Elõfizetési díj 2009 szeptembertõl december 31-ig csak 5.040,-Ft. Önadózó elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban. Elõfizetõknek 20% szakköny-vásárlási, 10 % képzési kedvezmény, ingyenes e-könyvek.

Önadózó elõfizetési akció augusztusban

Augusztus 31-ig  még a régi áron fizethet elõ az Önadózóra. Érdemes megvizsgálni az ár-érték arányokat is. Szeptembertõl – decemberig 5.040,-Ft-ért fizethet elõ az újságra, egy lapszám ára 1.260,-Ft. Mindezekért cserébe adjuk a naprakész információt, a járható utat a gyakorlat számára a jogszabályok, a közterhek és a kötelezettségek folyton változó dzsungelében. Mindezeken túl elõfizetõinknek adunk 20% szakkönyvvásárlási, és 10 % képzési kedvezményt, ingyenes e-könyveket.

Hétezer könyvelõ irodának és vállalkozásnak szolgáltatunk havonta, 9 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket. Önadózó elõfizetéssel – lépéselõnyben az adózásban! Kedvezményeink miatt az elõfizetéssel pénzügyileg is nyer – nem csak szakmailag.

Lapunkat elõfizetik magánszemélyek is - de legnagyobb elõfizetõnk maga az adóhatóság - mert õk már tudják: Önadózó elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Elõfizetés 2009 szeptember - december hóra csak 5.040,-Ft.

Szeptember 1-tõl az újság ára 1.365,-Ft-ra emelkedik - augusztusban még a régi, 1.260,-Ft/hó áron fizethet elõ.

Elõfizetés: info@onadozo.hu

Kedvezmények csak elõfizetõknek:

1) 20% szakkönyv-vásárlási kedvezmény.

2) 10% képzési kedvezmény a Sämling Kft és a Conforg Kft. által meghirdetett képzéseken.

3) Ingyenes e-könyvek.

4) Ingyenes hírlevél-tartalomszolgáltatás (heti rendszerességgel szakmai híreket, információkat adunk, amellyel saját hírlevelet adhat ki, külön munkaráfordítás nélkül)

5) Önadózó Online: www.onadozo.hu

Kedvezményeink miatt az elõfizetéssel pénzügyileg is nyer - nem csak szakmailag.

20 éves az Önadózó - fizesse elõ Ön is:
info@onadozo.hu

Olvasói vélemények:

"18 éve vezetek egy könyvelõirodát, a jó ötleteket, a segítséget mindig szívesen fogadom. Az elsõ számtól olvasom és elõfizetem az újságot. Eddig csak jó tapasztalatom van, mindig azt írják, amire kíváncsi vagyok, ami aktuális, fontos."

"Szerintem a legjobb szakmai újság, legalábbis én még nem találtam jobbat! Gyakorlatiasan, közérthetõen és nem utolsó sorban humoros körítéssel is tudják tálalni a komoly témákat. Igazán élvezetes olvasmány!"

"Nagyon tetszik a megújult lapszám, ennyi rengeteg hasznos információ szerintem sehonnan máshonnan nem szerezhetõ be..."

"Az utolsó 2 lapszámuk szuper! Nagyon tetszett, rendkívül egyszerûen áttekinthetõ és igen hasznos!"

"A 2009-es évre szeretném megrendelni az Önadózó címû lapjukat. Egyúttal szeretném megköszönni azt a pontos, rendeletekre hivatkozó, szakszerû információt amit az Önök által kiadott lapban olvastam. Munkámat segítette és sok feleslegesen eltöltött idõt takarított meg számomra. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz."

Elõfizetés: info@onadozo.hu

Ünadózó Ügyfélszolgálat: 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 06 1 267 5010


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra