Magyarországra jönnek a világ könyvvizsgálói

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Idén nyáron az MGI Magyarországon tartja európai konferenciáját. Az MGI a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló, számviteli és adótanácsadó szövetsége, mely elsõsorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megoldásokat.

___________________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

___________________________________________

Magyarországra jönnek a világ könyvvizsgálói

Felfigyeltek az európai könyvvizsgálók Magyarországra! Igaz, most nem a költségvetési adatok, a GDP vagy az államháztartási hiány, esetleg az euró bevezetésének a dátuma keltette fel az érdeklõdést. Még csak nem is az Európai Unió soros magyar elnöksége miatt várják június 9-ét. Az ok, amiért idejönnek nem más, mint az, hogy Budapest Európa egyik legszebb városa!

Az esemény különlegessége továbbá, hogy a magyarországi tag, a BPO idén ünnepli 10 éves születésnapját, amelynek keretében nagyszabású rendezvényt szervez partnereinek. A rendezvényre Dél-Amerikától Ausztráliáig érkeznek MGI Partnerek.

"A konferencián elsõsorban az MGI európai szervezetének stratégiai átalakítása lesz fókuszban" - mondta Killik László, az MGI európai koordinátorainak az elnöke, aki kelet-európaiként elsõként tölti be a legmagasabb európai pozíciót a szervezetben.

Az MGI a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló, számviteli és adótanácsadó szövetsége, mely elsõsorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megoldásokat. A BPO 2005 óta képviseli a szövetséget Magyarországon. A Figyelõ 2009-es felmérése alapján a magyar társaság a tizennegyedik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cég Magyarországon.

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. 1-12. hónapra 17.640,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra