Megjelent a Kisadózók kézikönyve – és extra kedvezményekkel rendelhető!

Forrás: Adonet.hu

Címkék: KATA


Mindenkinek – katásnak és vevőjének egyaránt fontos a vállalkozási és adózási biztonság. A kézikönyv egyfelől segíti a döntést, a kata választását, bemutatja a hátrányait is, a működés során is segítséget nyújt a teljes vállalkozási adminisztráció elvégzéséhez. Mindezek mellett kézikönyv részét képezik kisadózó vállalkozások irat is szerződésmintái, amelyek a kata kritikus pontjára – a munkaviszonytól való elhatárolásra adnak segítséget katás vállalkozások és szerződő partnereik számára. A kézikönyv megvásárlása esetén extra kedvezményeket biztosítunk!

A kisadózó vállalkozások tételes adója  - a kata – új,  az eddigieknél kedvezőbb és egyszerűbb vállalkozási és adózási lehetőséget kínál a mikrovállalkozások számára. Egyértelműnek tűnik, hogy néhány millió forint éves bevétel felett – ráadásul ha az embernek nincs is alkalmazottja – egyéni vállalkozóknak, betéti társaságoknak ezt az adózási módot KELL választaniuk.

De a kata nem csak a kisvállalkozókat érinti – az ország összes vállalkozásának, intézményének, kicsinek, nagynak, közepesnek egyaránt fel kell készülnie a katára, tudniuk kell, mit jelent és mivel jár az, ha az általuk befogadott számlára az van ráírva, hogy „Kisadózó”.

Mindenkinek – katásnak és vevőjének egyaránt fontos a vállalkozási és adózási biztonság.  A kézikönyv egyfelől segíti a döntést, a kata választását, bemutatja a hátrányait is. A kézikönyv a működés során is segítséget nyújt a teljes vállalkozási adminisztráció elvégzéséhez. Mindezek mellett kézikönyv részét képezik  kisadózó vállalkozások irat is szerződésmintái, amelyek a kata kritikus pontjára – a munkaviszonytól való elhatárolásra adnak segítséget katás vállalkozások és szerződő partnereik számára. A kézikönyv megvásárlása esetén  extra kedvezményeket is biztosítunk.

A Kisadózók kézikönyve ára: 4.900,-Ft + 990,-Ft postaköltség. Önadózó előfizetőknek 20% kedvezmény! Megrendelés számlázási és szállítási cím megadásával: info@adonet.hu

***

A kézikönyv mellé ajánlott az Adonet Kisadózó Tanácsadó Szolgálat igénybevétele is

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy bár a kisadózás könnyen átlátható, kevés adminisztrációval jár, de azért maradnak kritikus / vagy megválaszolandó kérdések az alkalmazása és a jövőbeni vállalkozói működés során is. A téves válaszok akár a kata státusz elvesztését is okozhatják, illetve pótlólagos adófizetési kötelezettségekkel járhatnak.

Ezért vegye igénybe az Adonet Kisadózó Tanácsadó szolgáltatását. Hogy ez mit nyújt Önnek, azt röviden összefoglalhatjuk:
1)      Korlátlan számú telefonos konzultáció 12 hónapig.
2)      Korlátlan számú e-mailes konzultáció 12 hónapig.
3)      Belső – csak előfizetőknek szóló - heti hírlevél-szolgáltatás a kisadózás gyakorlati kérdéseiről – 12 hónapig.
4)      Kisadózó szerződés- és  iratmintatára

A kérdéseket az Önadózó Kiadó és Szerkesztőség munkatársai válaszolják meg.

A szolgáltatás előfizetéssel vehető igénybe, 12 hónapig szól, amely időre vonatkozik az előbbi korlátlan számú telefonos és e-mailes tanácsadás.

A Kisadózó Tanácsadó szolgáltatás éves előfizetési díja: 10.000,-Ft + áfa összesen: 12.700,-Ft.

1. Extra kedvezmény:

Ha Kisadózó Tanácsadó szolgáltatást rendeli meg – akkor annak 12.700,-Ft összegű éves előfizetési díjában benne foglaltan szállítjuk Önnek a Kisadózók kézikönyvét. Ezzel az Ön megtakarítása: 4.900,-Ft + 990,-Ft postaköltség – összesen: 5.890,-Ft. Ha nem volna egyértelmű megerősítjük: igen, mindösszesen 12.700,-Ft befizetése ellenében szállítjuk Önnek a Kisadózók kézikönyvét postaköltség nélkül, és 12 hónapig igénybe veheti a Kisadózó Tanácsadó Szolgáltatást.

2. Extra kedvezmény:

Ha most megrendeli a Kisadózó Tanácsadó Szolgáltatást, akkor a kata választáshoz kapcsolódóan díjmentesen külön telefonos és e-mailes konzultációt vehet igénybe a Kisadózók kézikönyve szerzőjétől, dr. Szabó Tibor ügyvéd adószakértőtől – a kisadózás, a vállalkozás, társasági jogi és cégjogi kérdésekben. A konzultáció során átvilágítható a társaság tulajdonosi-foglalkoztatási szerkezete, felvethetők a szükséges változtatásokkal kapcsolatos kérdések.

Korlátozások:

A Kisadózók kézikönyve önálló megvásárlása esetén a Kisadózó Tanácsadó Szolgálat nem vehető igénybe. A Kisadózó Tanácsadó Szolgálat megrendelése esetén a Kisadózók kézikönyvét díjmentesen szállítjuk. A Kisadózó Tanácsadó Szolgálat csak a kisadó tárgykörére vonatkozik, más adónemekre csak annyiban, amennyiben a kisadóval összefüggnek. A Kisadózó Tanácsadó Szolgálat csak telefonos és e-mailes elérhetőséget biztosít munkanapokon, 9-16. óráig. Személyes konzultáció nem része a szolgáltatásnak. A szolgáltatás nem terjed ki bevallások, adatszolgáltatások, bejelentések, egyéb adminisztratív teendők szolgáltató általi elkészítésére illetve elvégzésére. Dr. Szabó Tibor ügyvéd adószakértő az adójogi, vállalkozási és társasági jogi konzultációt csak egyedi alkalommal, a szolgáltatás megrendeléséhez kapcsolódóan biztosítja, ennek keretében a telefonos és e-mailes konzultáció több is lehet, de csak a szolgáltatás megrendeléséhez és a kata választásához kapcsolódhat. Szolgáltatása nem terjed ki személyes konzultációra, okiratok elkészítésére, cégbírósági, adóhatósági képviseletre.

Kisadózók kézikönyve megrendelése: info@adonet.hu

Kisadózó Tanácsadó Szolgáltatás megrendelése: info@adonet.hu

Kérjük jelezze, melyik terméket, illetve szolgáltatást kívánja megrendelni.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra