Megkezdődött ötmilliárd forint támogatás kifizetése a tejtermelőknek

Forrás: MTI

A tejtermelő a 2010/2011-es kvótaévben megtermelt és értékesített tej után igényelhette a különleges támogatást a 2011. március 31-én rendelkezésére álló kvóta mértékéig. A program feltételei nem változtak. Az a termelő igényelheti a támogatást, akinek gazdaságilag sérülékeny vagy környezeti szempontból érzékeny területe van. Az állattartónak továbbá rendelkeznie kell legalább egy hektár egységes területalapú támogatásra (SAPS) jogosult földterülettel.

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a műhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerű teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

______________________________________________________________

Megkezdődött ötmilliárd forint támogatás kifizetése a tejtermelőknek

Megkezdődött a 2011. évi különleges tejtámogatás második felének kifizetése mintegy ötmilliárd forint összegben - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium szerdán.

A kifizetéseket a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal december 7-től utalja a termelőknek.  

A tejtermelőket sújtó különleges hátrányok kezelésére az Európai Unió több mint 13 milliárd forintot (46 millió eurót) biztosít 2011-ben Magyarországnak - emlékeztet a tárca közleménye.

A támogatásra új és korábbi pályázók egyaránt jelentkezhettek, amennyiben teljesítik a jogszabályok által előírt - tejtermelő tevékenység folytatására vonatkozó - kötelezettségeiket. A magyar termelőknek juttatott összeg pontos mértéke függ az igénylők számától és  az általuk leadott tej mennyiségétől.

A tejtermelő a 2010/2011-es kvótaévben megtermelt és értékesített tej után igényelhette a különleges támogatást a 2011. március 31-én rendelkezésére álló kvóta mértékéig. A program feltételei nem változtak - hangsúlyozza a közlemény.  Az a termelő igényelheti a támogatást, akinek gazdaságilag sérülékeny vagy környezeti szempontból érzékeny területe van. Az állattartónak továbbá rendelkeznie kell legalább egy hektár egységes területalapú támogatásra (SAPS) jogosult földterülettel.

______________________________________________________________


ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra