Mérlegképes továbbképzés

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

2008. április 1-jétõl már indulnak a 2008. évi kötelezõ mérlegképes továbbképzések. Az idén elõször a tárgyévben, tehát december 31-ig kell ezen részt venni. Lapunk egyik szerzõje, a www.adonavigator.hu weboldal háziasszonya, Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna is vezet ilyen továbbképzést, nézzük meg, hogy hol!

ÖNADÓZÓ - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Elõfizetési díj 2008-ra 13.200,-Ft (1.100,-Ft/hó). Elõfizethetõ: info@onadozo.hu Önadózó, a nélkülözhetetlen munkatárs!

***

Mérlegképes könyvelõk kötelezõ továbbképzése Böröczkyné Verebélyi Zsuzsannával.

Azt hiszem, akinek már volt szerencséje a Zsuzsi elõadását meghallgatni, az szívesen jelentkezik egy következõ elõadására is, de lássuk mit mondanak a szervezõk:

Böröczkyné Zsuzsi elõadásmódja, szakértelme, gyakorlati tapasztalata számos esetben nyûgözte le a hallgatóságot. Ezért kértük fel õt a képzés megtartására, hogy Önöknek a tanulás hasznos, gyakorlatba azonnal átültethetõ legyen.
(Radóci Anikó - Rodin Kft.)

Büszkeséggel tölt el, hogy régi diákunk elõadóként tér vissza intézményünkbe. Szakmai elismertsége, elõadásainak gyakorlatias megközelítése, lényegre törõ stílusa garantálja, hogy a képzés résztvevõi számára nem csak egy „kötelezõ, kipipálandó teher” lesz ez a két nap, hanem valódi segítség mindennapi munkájukban.
(Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola - Kecskemét)

Az eddig ismert idõpontok Budapesten 2008. április 16-17, május 7-8, június 3-4. Kecskeméten is lesz továbbképzés, ennek idõpontját még nem tudjuk.

További tájékoztatás és jelentkezés:
http://www.adonavigator.hu/kotelezo

illetve a zoli@adonavigator.hu és az elektronikus@onadozo.hu e-mail címeken.

Önadózó

***

KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE

Ára:9.900,- Ft + postaköltség. Szerzõk: az Önadózó újság szerzõi. A könyvhagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme 576 oldal. Kiadó: ADÓNET.HUZrt. www.kezikonyvek.hu MEGRENDELÉS: info@onadozo.hu
***

JÁRULÉKFIZETÉSI ABC 2008
Ára:4900,-Ft. Szerzõk: Matlné Kisari Erika, Pintérné dr.Molnár Ilona, SzéllZoltánné, Jurányi Bendekné. Terjedelem: 253 oldal. Kiadó: ADÓNET.HUZrt. Megrendelés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra