Önadózó ajánlat könyvelõ irodáknak

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Nagyon örülök a felkínált szolgáltatásnak, nagyban megkönnyítené a munkánkat * Nagyon-nagyon jó ötlet! Igazán örömmel fogadom a segítséget, mert ez nagy segítség lesz nekem. * Nagyon kedvezõnek találom ajánlatukat. Várom jelentkezésüket és prezentációjukat. * Nekem nagyon tetszik, és minél elõbb szeretném használni! * Mindenképpen érdekel ajánlatuk... * Szeretném igénybe venni szolgáltatásukat. Nagyon hasznosnak találom, biztos tetszést arat az ügyfeleink körében * Ez nagyszerü!!! *

Szeretné, ha saját ügyfelei úgy éreznék, hogy nem fizetik meg eléggé az Ön szolgáltatását?

Ha könyvelõ irodája van - ezt nyújtja személyesen Önnek az Önadózó hamarosan jelentkezõ új szolgáltatása.

Önnek az elsõ teendõje csak annyi, hogy elõkeresse Önadózó elõfizetési számláját -  és arra hivatkozva jelezze nekünk, hogy érdekli új szolgáltatásunk.

Csak elõfizetõknek!

További információ: info@onadozo.hu 

***

Ha többet elárulnának, talán érdekelne és akár elõfizetõvé is válhatnék. Zsákbamacskát azonban már jó ideje nem veszek.

***

Bár a visszatartott információ alapján alappal gondolhat akár zsákbamacskára is - ezesetben azonban nem errõl van szó, inkább csak ezzel szeretnénk felkelteni az érdeklõdést egy szenzációs szolgáltatásra. Elõfizetõi körön kívûl azonban nem kívánjuk elérhetõvé tenni - amely egyébként az elõfizetõk számára ingyenes, és nem terheli többlet-munkateherrel sem a könyvelõ irodát. Ellenben az ügyfelei szemében növeli presztizsét, szolgáltatásai szinvonalát.

Kérjen információt: info@onadozo.hu

***

Igen! Nagyon jó lenne, ha ügyfeleim egy szép napon maguktól mondanák azt, hogy úgy érzik, rendezni kellene a könyvelési díjamat, mert többet kapnak tõlem, mint amennyit fizetnek érte.  Érdekel az ajánlatuk.

***

Igen! Tényleg nagyon jó lenne, ha ügyfeleim maguktól megkérdeznék, hogy mivel tartoznak a napi többszöri telefonos kérdéseikért, ha nem panaszkodnának, mennyire nincs pénzük, amikor rendezni kéne a számlájukat...!  A megoldásra van szolgáltatás? Nagyon kíváncsivá tett! Mi a teendõ?

***

Ha az ügyfélrohamot el tudják intézni nekem, elõfizetek újságukra én mondom. De azért kiváncsi lennék hogy hogyan és mennyiért?

***

Hát ez nagyon jó lenne ! Az maga lenne a csoda, ha a kedves ügyfél nem a könyvelõn akarna spórolni és végre elhinné, hogy érte vagyunk és nem ellene.

***

Felkeltette érdeklõdésemet ez a szolgáltatásuk. Nagyon kíváncsivá tettek! Milyen módon lehet elérni az Ügyfeleinknél, hogy belássák: "nem fizetik meg eléggé a könyvelõ szolgáltatását"!!! Tapasztalatom szerint:
- Az Ügyfelek nagy része a könyvelõ szolgáltatását "mint az oxigént beszívja"; igazából nem is érdekli, hogy mennyi fáradsággal, idegedkedéssel és jelentõs túlmunkával jár, hogy könyvelése-adózása rendben van!
- Ha "írni, olvasni kell" az a "Könyvelõ dolga"!
- A könyvelési díj egy olyan plussz kiadás számukra, ami mögött nem látják az elvégzett munkát, hiszen nincs rálátásuk a mi munkánkra és - kevés kivétellel - nem is használják semmire az általunk legyártott "papír-halmazt".  Nagyon bízom abban, hogy ezt a szemléletet meg lehet változtatni, ezért szeretném igénybe venni ezt az új szolgáltatást.

***

Nagyon kiváncsi vagyok az ajánlatra.  Az elsõ számtól olvasom, elõfizetem az ujságot. Eddig csak jó tapasztalatom van, mindíg azt írják amire kíváncsi vagyok, ami aktuális, fontos. 18 éve vezetek egy könyvelõirodát, de a jó ötleteket, a segítséget mindíg szívesen fogadom. Türelmetlenül várom az ajánlatot.

***

Mivel cégem elõfizetõje újságjuknak, érdekelne mitõl lesznek az eddig mostoha ügyfelek hálásak a sok és gondos munkánkért?  Ha jól gondolom az elõfizetéssel jogosult vagyok e 7pecsétes titok birtokbavételére!

***

Nagyon-nagyon jó ötlet! Igazán örömmel fogadom a segítséget, mert ez nagy segítség lesz nekem.

***

Nagyon kedvezõnek találom ajánlatukat. Várom jelentkezésüket és prezentációjukat.

***

Nekem nagyon tetszik, és minél elõbb szeretném használni!

***

Mindenképpen érdekel ajánlatuk, várom prezentációjukat...

***

Szeretném igénybe venni az ismertetett szolgáltatásukat. Nagyon hasznosnak találom, biztos tetszést arat az ügyfeleink körében.

***

Ez nagyszerû!!

***

Nagyon örülök a felkínált szolgáltatásnak, nagyban megkönnyítené a munkánkat

***

Kérjen információt: info@onadozo.hu 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra