Önadózó előfizetés / hosszabbítás 2023-ra

Forrás: Önadózó

Köszönjük előfizetőinknek, hogy ebben az évben velünk tartottak,  az előfizetés megújításának reményében ma minden előfizetőnk részére e-mailben megküldjük az ÖNADÓZÓ ÚJSÁG 2023. évre szóló előfizetési számláját,  kérjük, továbbra  is vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Ha még nem előfizetőnk, - fizessen elő most! Minden régi és új előfizetőnknek értékes ajándékcsomatot adunk

Úgy látjuk, ebben az országban könyvelők nélkül szó szerint megállna a gazdasági élet, mi pedig ehhez a felelősségteljes munkához nyújtunk szakmai támogatást. Az Önadózóval 2023-ban is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat – nemkülönben helyben kezelni a rendre érkező aktuális válságokat.

A valamennyi online és elektronikus szolgáltatást is magában foglaló print újság előfizetési díja 2023. 1-12. hónapra bruttó 29.988,-Ft,  amely átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú bankszámlájára. Lehetőség van az újságot csak elektronikusan kérni, de ez 27% áfával jár, szemben a print lap 5%-os áfájával. (Egyébként a print verzió előfizetésével az újság elektronikus formátumban ugyanúgy elérhető).

Az előfizetés folyamatossága érdekében kérjük számlánk határidőben történő kiegyenlítését

AJÁNDÉKCSOMAG HATÁRIDŐBEN FIZETŐKNEK

A számla előbb határidőben történő kiegyenlítése esetén előfizetőink egy gazdag ajándékcsomagot is letölthetnek le a www.onadozo.hu oldalon belépés után az Önadózó Fiók Ajándékcsomagok menüjéből, amely a következő e-könyvekből áll:

    1. Foglalkoztatás megbízási, vállalkozási jogviszonyokban – Kata után  e-könyv

    2.  Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 (mérlegképes könyvelők, adótanácsadók, adószakértők, ingatlanforgalmazók, székhelyszolgáltatók, árukereskedők részére) Változott az ügyfél-átvilágítási adatlap is!

    3. A devizás könyvvezetés alapjai e-könyv

    4. Bevezetés a transzferárazásba e-könyv

    5. A munkáltatói adatkezelés kézikönyve és iratmintái 

    (A link a Webáruházra mutat, de Önadózó 2023 évi előfizetőknek ingynesen küldjük)

    Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó adó- és számviteli szaklap - gazdag online szolgáltatásokkal. Előfizetése esetén hozzájuthat online csomagunkhoz is! 

    Előfizetőink részére 2023-ban  következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

    Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. 

    ● 2 Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kredit  (szervezeti kredit) az Önadózó Fórum tagság esetén. Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Adótanácsadói, adószakértői kredit igazolása.

    2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). Az Önadózó Fórum tagságért további 2 mérlegképes kredit jár mérlegképes könyvelőknek is (szervezeti kredit).

    2023. évi szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli politikai és szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak.

    ● Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben.

    ● Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. Segédletekkel, Iratmintákkal, ingyenes és kedvezményes e-könyvekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

    ● Önadózó Expressz Hírlevél:e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal.

    Előfizetés - új előfizetőknek itt: www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 

    Régi előfizetőknek nem kell újra előfizetni - a fentiek szerint ma küldtük e-mailben a hosszabbító számlát!

    Önadózó Ügyfélszolgálat:  info@onadozo.hu Telefon: 06 30 158 8787 

    FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

    Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


    Vissza az előző oldalra

    Webáruház

    Szabályzatok

    Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

    E-Könyvek

    E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

    Szakkönyvek

    Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

    E-Start

    Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


    Vissza az előző oldalra